Hogyan lehet Ön a kollégánk?

Fotó: Teva Nederland

Megosztás

Úgy derítheti ki, hogy testhez álló-e az Ön számára a Tevás karrier, ha megismerkedik a vállalattal, az értékrendünkkel és az általunk elért sikerekkel. Jó kiindulási pontot jelenthetnek ehhez a vállalati értékeink, amelyek minden döntésünkben és tevékenységünkben visszatükröződnek.

icon-how-we-hire-faces.jpg

5 lépés, amellyel közelebb kerülhet a Tevás karrierhez

A Tevánál szerzett pozitív élményei itt kezdődnek. Ismerjük meg egymást, és lássuk, hogy mit érhetünk el együtt.

Az egyes lépések megismeréséhez kattintson ide

Toggle

1

Álláskeresés

Találja meg az Önhöz illő munkakört

Álláskereső eszközünk segítségével megtalálhatja az Önhöz illő lehetőségeket. Egyszerűen kattintson arra az üzleti területre, ami iránt érdeklődik, és adja meg a munkavégzés kívánt helyszínét.

2

Önéletrajz

A jelentkezés elküldése

Talált egy olyan munkakört, ami érdekli? Töltse ki az online jelentkezési lapot, válaszoljon néhány kérdésre és töltse fel az önéletrajzát a rendszerünkbe. Válaszként egy e-mailt kap tőlünk, amelyben visszaigazoljuk a jelentkezés beérkezését.

Mi történik, ha nem Önt választják ki?

Ha jelentkezése nem járt sikerrel, értesíteni fogjuk. Ebben az esetben is bízunk benne, hogy csatlakozik a jelentkezők számára létrehozott „Talent Pool” adatbázisunkhoz, ahol olyan jövőbeli lehetőségekről tájékozódhat, amelyek talán még testhezállóbbak lesznek az Ön számára.

Töltse fel pályázatát a Talent Pool adatbázisba

3

Vállalati kultúra

Előszűrő beszélgetés

Egy videókonferencia vagy telefonhívás keretében a toborzó munkatársunk elmondja Önnek, hogy milyen a Tevánál dolgozni, ismerteti a vállalati kultúránkat és részletesen bemutatja a munkakört.

Ez az Ön számára is lehetőséget nyújt arra, hogy kérdezzen és megismerje szervezetünk működését.

4

Értékek

Állásinterjú

Kezdve onnan, hogy az Ön értékei miként illeszkednek a mi értékeinkhez, egészen addig, hogy innovatív csapataink tagjává válik, mi a megfelelő karrierutat szeretnénk biztosítani az Ön számára.

Ehhez egy személyes vagy videókonferencia keretében zajló interjúra invitáljuk, amely a toborzásért felelős vezetővel történik.

Mi történik, ha nem Önt választják ki?

Ha ezen a ponton vagy a toborzási folyamat bármely későbbi szakaszában nem jár sikerrel, telefonon tájékoztatjuk ennek az okáról. Bízunk benne, hogy csatlakozni fog a jelentkezők számára létrehozott „Talent Pool” adatbázisunkhoz, ahol olyan jövőbeli lehetőségekről tájékozódhat, amelyek talán még testhezállóbbak az Ön számára.

Töltse fel pályázatát a Talent Pool adatbázisba

5

Jövedelmező karrier

A toborzási folyamat valamennyi szakaszát a lehető leghamarabb kiértékeljük. Amint megszületik a döntés, hogy Ön a megfelelő jelölt a munkakörre, felvesszük Önnel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a részletekről.

Olyan – fix és mozgó elemeket egyaránt tartalmazó – versenyképes kompenzációs csomagot fogunk kínálni, amelyre büszkék vagyunk, és amely előnyös az Ön számára.

Tippek az interjúra való felkészüléshez

Toggle

Tippek

Tippek


 

Adja önmagát!
Kíváncsiak vagyunk rá, hogy Ön milyen valójában.

 

Online interjú előtt ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a technika (pl. hang, linkek, kamera).

 

Korábban még nem vett részt online interjún? Kérje meg barátját vagy családtagját, hogy gyakoroljon Önnel.

 

Adjon hangot az Ön által vallott értékeknek – ezek is fontosak nekünk

 

Ne féljen kérdezni – itt vagyunk és segítünk

 

Egy interjú nem csupán a képességekről szól, mutassa meg a személyiségét is

 

Látogasson el karrier oldalainkra további hasznos tanácsokért, amit Tevás kollégáinktól kaphat


Biztonsági záradék

  1. A Teva, más gyógyszeripari vállalathoz hasonlóan, tudtán kívül is toborzási csalás áldozatává válhat.
  2. A Teva soha nem kéri a jelentkezőktől, hogy fizessenek a Tevának vagy egy harmadik félnek azért, hogy a vállalatnál dolgozhassanak. Például: A Teva soha nem kéri a jelentkezőket informatikai készülékek vagy egyéb eszközök vásárlására a Tevánál való munkavégzéshez.
  3. Ha bármilyen aggálya felmerül, kérjük, győződjön meg róla, hogy az állásajánlat valódi, és azt a Teva hirdette meg vagy a Teva nevében tették közzé. A Tevával a hivatalos csatornákon keresztül kommunikáljon, például a Teva hivatalos e-mail címén (info@teva.hu).
  4. Ha a toborzási folyamat során bármilyen gyanús viselkedést tapasztal, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Teva Globális Biztonsági Műveleti Központjával ezen a linken.

Állást keresek a Tevánál