Női alkalmazottak a laboratóriumban Izraelben
Fotó: Teva Izrael

Pozitív hatással
lenni az emberek
egészségére,
minden nap

A Tevánál dolgozni nem csupán egy állás, hanem sokkal több annál. Nálunk minden nap azzal töltheti a munkaidejét, hogy világszerte emberek millióinak segít egészségesebb életet élni. Emellett egy elkötelezett csapat tagja lesz, melyet az az erős érzés tart össze, hogy olyan dolgot képes létrehozni, ami jóval nagyobb, mint mi magunk.

A céloktól vezérelt munka a karrier kiteljesedéséhez vezet. Nálunk támogatást és felhatalmazást kap arra, hogy a lehető legtöbbet hozza ki önmagából, s ehhez számos fejlődési és növekedési lehetőséget kínálunk az út során.

Üdvözöljük!

Állást keresek a Tevánál


Miről szól a Teva?

Videó átirat megtekintése

Biztosítjuk a minőségi gyógyszerekhez való hozzáférést

Mindannyiunkat próbára tesz időnként a közlekedés

Mindannyiunk életében vannak örömök és hullámvölgyek

Érzünk ízeket, érintéseket, illatokat

S olykor mind szembesülünk egészségi problémákkal

A világon azonban nem mindenki jut hozzá a szükséges kezelésekhez

Mi a Tevánál segíteni szeretnénk, hogy az emberek a lehető legegészségesebben éljenek.

Több száz millió beteg számára biztosítjuk az alapvető gyógyszereket nap mint nap

készítményeink és biológiai gyógyszereink széles portfóliójával.

A kutatás-fejlesztésben, gyártásban és ellátásban egyedülálló megoldásaink,

szerteágazó képességeink, innovatív és generikus gyógyszereink segítenek

kiváló minőségű termékeket megfizethető áron kínálni a betegeinknek,

mert a Tevánál arra törekszünk, hogy jobbá tegyük a betegek életét szerte a világon.

Munkavállalók egy németországi gyártólétesítményben

Az egészség az egész világot jelenti számunkra

Már több mint 120 éve dolgozunk azért, hogy a jó egészségi állapotot még inkább hozzáférhetővé tegyük az emberek számára. Jelenleg a világ első számú generikus gyógyszergyártója vagyunk, számos olyan terméket állítunk elő, amely szerepel az Egészségügyi Világszervezet által összeállított, alapvető gyógyszerek listáján, ezzel javítjuk az alacsony és közepes jövedelemmel rendelkező országokban élők hozzáférését az alapvető gyógyszerkészítményekhez. Világszerte körülbelül 200 millió ember szedi napi szinten valamelyik gyógyszerkészítményünket.

Mivel foglalkozunk? Az egészség az egész világot jelenti számunkra
Dolgozók egy németországi irodában

A különbözőség ereje

A Tevánál mindenkinek helye van, és minden nézőpontot értékelünk. Minden etnikumú, fajú, vallású, kultúrájú, nemű, nemi identitású, szexuális irányultságú, korú és képességű személyt szívesen látunk és befogadunk. Ez erősíti szervezetünket, kreativitásunkat és innovációnkat, miközben azon dolgozunk, hogy a legkülönfélébb háttérrel rendelkező emberek egészségét javítsuk.

Befogadás és sokszínűség A különbözőség ereje

Amikor munkavállalóinkat meghallgatjuk, tiszteljük és felhatalmazzuk, akkor ők teljes mértékben ki tudják aknázni a bennük rejlő lehetőségeket és kamatoztatni tudják képességeiket, tehetségüket.

Törődünk a munkánkkal, a hatásunkkal és az emberekkel, akikkel együtt dolgozunk

Videó átirat megtekintése

Célunk az életminőség javítása. Mindenhol.

Florian Falschebner, Teva Németország: Olyan vállalat tagja akartam lenni, ami az emberek javát szolgálja. Részévé akartam válni a történetüknek, A Tevához akartam tartozni.

Charlene Brisbane, Teva USA: Célunk a gyógyszereink eljuttatása a betegekhez, akiknek szükségük van rájuk, hogy jobban érezzék magukat és tovább éljenek.

Ivan Slavic, PLIVA Horvátország: Gyerekként orvos akartam lenni, hogy betegeket gyógyítsak, most gyógyszerészként orvosokkal dolgozom, ezzel javítva az emberek életét.

Papp Andrea, Teva Magyarország: Nagyszerű csapatommal azért felelünk, hogy a betegek minőségi gyógyszerekhez jussanak. Számomra a csapatmunkában a legnagyobb öröm, ha látom, milyen büszkék és boldogok a munkatársaim, hogy eredményeinkkel sikeresen hozzájárulunk a nemzetközi csapat munkájához.

Reem Iraqi, Teva Izrael: Mi adatokat elemzünk, hogy gyógyszereink biztonságosabbak, és még hozzáférhetőbbek legyenek.

Shivangi Singh, Teva India: Mindenki fontos és elismerést kap az általa végzett remek munkáért. A boldogság, amit a tánc vagy a munkám okoz, energiával tölt fel mindkét területen. Imádom.

Isis Del Angel, Teva Mexikó: A munkám minden nap izgalommal tölt el, mivel jogászként folyamatosan fejlődhetek és másoktól tanulhatok.

Charlene Brisbane: A Tevánál dolgozni örömteli érzés. Támogatjuk munkatársaink fejlődését, és igyekszünk olyan gyógyszereket kifejleszteni, ami segíthet a betegnek. Számos lehetőség adott az egyéni fejlődéshez, amit nagyra értékelek. Az, hogy a betegeket gyógyszerekkel tudjuk szolgálni, óriási dolog.

Florian Falschebner: Nem az a lényeg, hogy ki ér oda elsőként, itt az számít, hogyan végzed a munkádat. És ez az, amitől a Teva szerintem különleges.

Kerékpáros munkavállalók Kínában

A büszkeség, a céltudatosság és az összetartozás közös érzése az, ami összeköt minket.

Szívélyes, barátságos, tisztességes és befogadó közeg: ez jellemez minket. A Tevánál együtt dolgozunk, fejlődünk és közben jól érezzük magunkat. Az a tagadhatatlan érzés tesz minket egységessé, hogy közösen olyan dolgot vagyunk képesek létrehozni, ami jóval nagyobb, mint mi magunk.

Élet a Tevánál A büszkeség, a céltudatosság és az összetartozás közös érzése az, ami összeköt minket.
Teva vállalati értékek

Csatlakozzon a küldetésünkhöz

A Tevánál mindannyian a jobb egészségért dolgozunk. Közös alapértékeink határozzák meg, hogy miként cselekszünk, és ezek nemcsak a gyógyításhoz való hozzáállásunkban, de minden döntésünkben és tettünkben megnyilvánulnak.

Vállalati értékeink Csatlakozzon a küldetésünkhöz

Minden, amit tudnia kell

Dolgozók egy horvátországi gyártóüzemben

Fejlődjön és tanuljon velünk, hogy megvalósíthassa önmagát!

A Tevánál a karrier szó a folyamatos tanulás és fejlődés szinonimája. Azt jelenti, hogy Ön a saját, személyes fejlődési pályáján halad, mi pedig végigkísérjük ezen az úton, segítve előrehaladását és a fejlődését.

Karrierépítés a Tevánál Fejlődjön és tanuljon velünk, hogy megvalósíthassa önmagát!
Munkavállalók a szabadban, felemelt kézzel, Kínában

Azzal törődünk, ami leginkább számít, és mindez Önnél kezdődik

Szenvedélyünk a törődés; nem csupán betegeink, hanem munkavállalóink irányába is. Hiszen Ön az, akik minden nap tesz a változásért.

Juttatások és jóllét Azzal törődünk, ami leginkább számít, és mindez Önnél kezdődik

Világszerte mintegy 200 millió ember szed valamilyen Teva gyógyszert minden nap.

Irodai dolgozók Hollandiában

Készen áll arra, hogy valami nagy dolog részese legyen? Csatlakozzon hozzánk!

Ha Ön készen áll arra, hogy segítsen nekünk az emberek életét jobbá tenni szerte a világban, mi készen állunk arra, hogy megismerjük Önt. Tudjon meg mindent a munkaerőfelvételi folyamatunkról, és jelentkezzen most!

Hogyan lehet Ön a kollégánk? Készen áll arra, hogy valami nagy dolog részese legyen? Csatlakozzon hozzánk!