Karrierépítés a Tevánál

Fotó: Teva Croatia

Megosztás

Amikor elkezdi szakmai pályafutását a Tevánál, egy olyan fejlődési pályára lép rá, amely során szerteágazó lehetőségeket és tapasztalatokat fog kapni ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki önmagából. Munkavállalóink előrehaladása és fejlődése elengedhetetlen a vállalatunk jövőbeli sikerének biztosításához.

Tevékenységünk szerteágazó természete számtalan különféle karrierlehetőséget rejt magában. Függetlenül attól, hogy milyen területek iránt érdeklődik, vagy milyen korábbi tapasztalattal rendelkezik – legyen az K+F, gyártás, ellátási lánc, értékesítés vagy egyéb terület –, számtalan karrierlehetőség vár Önre a világ 60 országában, ahol jelen vagyunk. A Teva segít Önnek elindulni a megfelelő úton, és ösztönzi, hogy jövedelmező karrierje mellett fejlődni és tanulni is tudjon.

Személyre szabott fejlődési terv

Mivel a Teva egy olyan szervezet, ahol gondolunk a jövőre és igen gyors ütemben fejlődünk, szeretnénk ezt a lehetőséget Önnek is megadni.

Felvértezzük Önt a megfelelő eszközökkel, hogy egyéni fejlődési tervét megvalósíthassa, és a karrierépítési lehetőségek aktív keresése révén azt a kívánt irányba terelhesse. Ösztönözzük továbbá a vezetőjével folytatott hasznos és folyamatos párbeszédet, hiszen az ezáltal adott visszajelzéseket felhasználva javíthat teljesítményén és ösztönzést kaphat ahhoz, hogy a legjobbat hozza ki önmagából.

A karrierépítés jelentősége

A karrierje kézben tartásához többre van szükség annál, mint hogy aktívan keresi az előrelépési lehetőségeket, értékes munkát végez és törekszik arra, hogy a legjobbat hozza ki önmagából. Az új készségek és képességek elsajátítása ugyanilyen fontos – ez adja a Tevás karrierépítés egyik alapkövét.

Ahhoz, hogy az adott munkakörében sikeres legyen és maximálisan kiaknázza az Önben rejlő lehetőségeket, elengedhetetlen készségeinek tökéletesítése, különösen a digitális munkahelyek esetében. Mi többféle eszközt és képzést biztosítunk képességei szinten tartásához és fejlesztéséhez, amivel aktív partnerünkké válhat a Teva vezető gyógyszeripari vállalatként betöltött pozíciójának megőrzésében.

Azt, hogy nagy hangsúlyt fektetünk munkavállalóink személyes fejlődésére, jól tükrözi a tény, hogy a nyitott pozícióink csaknem 40%-át Tevás munkavállalók töltik be, az állások 25%-át pedig kizárólag vállalaton belüli toborzás keretében hirdetjük meg.

Tanulási lehetőségek Önnek

Munkavállalóink és vezetőink szakmai és személyes fejlődésének támogatására egy sor ismeretbővítő forrásanyagot és fejlődési lehetőséget kínálunk. Ezen túlmenően belső fejlesztési programokat is kidolgoztunk, hogy felvértezzük Önt az aktuális és jövőbeli pozíciójához szükséges legfontosabb készségekkel.

A kifejezetten erre a célra létrehozott digitális tanulási portfóliónk, a „Teva Grow” keretében pedig további képzési lehetőségeket biztosítunk. A platform – több mint 17,000, az iparágban legjobbnak számító kurzussal – minden munkavállalónak elérhetővé teszi a különböző hibrid tanulási lehetőségeket, ami segít megőrizni versenyképességüket a piacon.


Állást keresek a Tevánál