Vállalati értékeink

Számít, hogy mit teszünk nap mint nap

Szenvedélyesen és elkötelezetten végezzük munkánkat az emberek egészségének javítása érdekében. Vállalati kultúránk nem csak azt határozza meg, amit csinálunk, hanem azt is, ahogyan.

Értékeink kifejezik azt, amiben hiszünk, a legjobbat képviselik belőlünk, melyek minden tevékenységünkben iránymutatást adnak nekünk. Küldetésünket és értékeinket munkatársaink fogalmazták meg. Olyan történetekből fejlődtek ki, amelyek megmutatják sajátos szellemiségünket és kultúránkat, és egyedivé tesznek bennünket.

A Teva küldetése, hogy globálisan vezető szerepet töltsön be a generikus és biológiai gyógyszerek terén, jobbá téve ezzel a betegek életét.
Ez ad értelmet minden tevékenységünknek, ezért jövünk be dolgozni minden reggel. Ez rólunk, a Teva munkatársairól szól, elkötelezettségünket, képességeinket és készségeinket, valamint szenvedélyünket és emberi kapcsolatainkat használjuk fel arra, hogy világszerte több millió ember számára jobb életminőséget és jobb egészséget biztosítsunk. A küldetésünk és az értékeink adnak iránymutatást abban, hogy minden döntésünk a pácienseink, a vásárlóink, a munkatársaink és a körülöttünk élő közösségek érdekét szolgálja.

Élen járunk

Élen járunk

Arra törekszünk, hogy az iparág vezetőjévé és a kiválóság jelképévé váljunk egy folyamatosan változó környezetben. Szenvedélyesek vagyunk abban, hogy elsők legyünk a piacon és kiaknázzuk lehetőségeinket. Hiszünk abban, hogy a vezető szerep csak az emberekkel együtt és általuk valósítható meg.

Összpontosítva és felelősen cselekszünk

Összpontosítva és felelősen cselekszünk

Mindenben összpontosítunk, amit csinálunk. Egyértelmű célokat tűzünk ki, erőfeszítéseinket, figyelmünket és energiáinkat a célok elésére összpontosítjuk. Azt tesszük, amit mondunk és felelősséget vállalunk tetteinkért és eredményeinkért.

Együttműködve dolgozunk

Együttműködve dolgozunk

Mindannyian ugyanannál a vállalatnál, a Tevánál dolgozunk. Azáltal, hogy hatékonyabb és szorosabb együttműködésben és összehangoltan dolgozunk, teljes mértékben kihasználjuk a bennünk rejlő lehetőségeinket, és közösen haladunk a siker felé. 

Innovációnkkal értéket teremtünk 

Innovációnkkal értéket teremtünk

Innovációink célja, hogy megoldásokat kínáljunk a betegek, az egészségügyben dolgozó partnereink és minden más ügyfelünk számára. Folyamatosan keressük az eredeti és még jobb megoldásokat a jelen és a jövő még kielégítetlen igényeire.

Törődünk 

Törődünk

Törődünk az emberekkel. Törődünk a betegek és a gondozók jóllétével, valamint a velünk kapcsolatban álló közösségekkel. Törődünk kollégáinkkal, tiszteletteljes, sokszínű és befogadó munkahelyi környezetet biztosítunk számukra.

Szeretnénk, ha a családunk is büszke lenne ránk 

Szeretnénk, ha a családunk is büszke lenne ránk

A Teva az egészség javításán fáradozik és hozzájárul az emberek jóllétéhez nap mint nap. Mindezt feddhetetlenül és a legmagasabb szintű minőségi, etikai és megfelelőségi előírások alkalmazása mellett teszi.

Megosztás