Juttatások és jóllét a Tevánál

Fotó: Teva China

Megosztás

Miközben nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy világszerte millióknak segítünk nap mint nap egészségesebb életet élni, munkatársainkkal is ugyanolyan szenvedéllyel törődünk, mint a betegeinkkel.

Hisszük abban, hogy a testi-lelki jóllét alapját a holisztikus megközelítés adja. Ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, oda kell figyelnünk fizikai, mentális, pénzügyi és szociális szükségleteinkre, éppen ezért ez a négy, egymással összefüggő alappillér adja a Teva jólléti programjainak alapját.

A kompenzációtól és pénzbeli jutalmaktól kezdve a rugalmas munkaidőn és egészségügyi juttatásokon keresztül a folyamatos karrierépítési lehetőségekig, juttatási csomagjaink és széles körű jólléti kezdeményezéseink mind azt a célt szolgálják, hogy az Ön életminősége a magánéletében és a munkahelyén egyaránt a lehető legjobb legyen.

Tisztában vagyunk vele, hogy a különböző emberek eltérő igényekkel rendelkeznek. Juttatásainkat tehát folyamatosan a munkavállalóink igényeihez igazítjuk. Ez az egyik módja a sokszínű munkaerő-állomány támogatásának, származástól, kulturális vagy etnikai háttértől, családi állapottól vagy életkortól függetlenül. Célunk, hogy megkönnyítsük az Ön életét és még jövedelmezőbbé tegyük a munkáját.

Jövedelmezőbb karrier

Jól tudjuk, hogy a pénzügyi stabilitás milyen fontos szerepet játszik az Ön általános jóllétében, éppen ezért a tisztességes és versenyképes kompenzációs csomag mellett számos megtakarítási és nyugdíj-előtakarékossági lehetőséget is kínálunk, hogy pénzügyi háttere hosszú távon is biztos maradjon. Kínálatunkban szerepelnek olyan ösztönző elemeken alapuló programok is, amelyek keretében az Ön egyéni teljesítményét ismerjük el és jutalmazzuk.

Büszkék vagyunk arra, hogy az egészség, a jóllét, a pénzügyi biztonság és egyéb előnyök széles választékát kínáljuk, melyekkel támogatni tudjuk a munka és magánélet egészséges egyensúlyát. Ezek közé tartoznak többek között: 

  • változatos elemekből álló Cafetéria-rendszer
  • egyéni teljesítménytől és vállalati eredménytől függő mozgóbér
  • önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulás
  • élet- és balesetbiztosítás
  • munkába járás költségtérítése
  • rugalmas munkavégzési lehetőségek
  • egészségügyi és jólléti támogatási programok

Juttatások a Teva Gyógyszergyár Zrt.-nél

Egyensúlyra törekszünk

A Teva közösségén belül egyedülálló az összetartozás szelleme. Együtt dolgozunk, együtt fejlődünk, mindenben összetartunk és önmagunkra egy támogató barátokból álló csapatként tekintünk. Egy szóval, szeretünk együtt dolgozni. Jól tudjuk azonban, hogy a család az első, és hogy mindenkinek vannak munkahelyen kívüli szenvedélyei. A Teva törődik a munkavállalóival, tiszteletben tartja azok magánéletét és munkahelyen kívüli érdeklődési körét. Elismerjük azt is, hogy az általános jóllét alapfeltétele a munka és a magánélet sikeres összeegyeztetése.

Ahhoz, hogy ebben is segítsünk Önnek, lehetőség szerint (ha a munkakör engedi) rugalmas munkaidő-beosztást és szabadságkeretet kínálunk. Az adott földrajzi régiótól függően további juttatásokban részesítjük és különböző ünnepi rendezvényekre invitáljuk Önt, családtagjaival, szeretteivel együtt.

Az egészség Önnél kezdődik

Jól tudjuk, hogy ha Ön jól érzi magát a bőrében, akkor a magánéletében és a munkahelyén is jól teljesít. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy munkavállalóink számos jólléti program és tevékenység közül választhatnak, amelyek célja, hogy Ön fizikai, mentális és szociális tekintetben is a lehető legjobb formában legyen.

Amellett, hogy munkavállalóink számára több orvosi és egészségmegőrzési csomag érhető el, büszkék vagyunk arra, hogy biztonságos munkahelyet biztosítunk, miközben gondoskodó, tiszteletteljes és befogadó környezetet tartunk fenn. Emellett hasznos tanácsokat és útmutatást is nyújtunk az Ön általános jóllétének támogatására, például programajánlók, segédanyagok és tevékenységek révén.

Annyira elkötelezettek vagyunk a jóllét iránt, hogy egy egész hónapot szentelünk neki

Az évente megrendezésre kerülő Teva Wellbeing Month csak egy példa a Teva számos jólléti kezdeményezésére és programjára. A témába vágó webináriumoktól kezdve a sportos kihívásokon át a mindfulness órákig, csoportos rendezvényekig és sok másig, a Jóllét Hónapja remek alkalom arra, hogy minden az ép testről és ép lélekről szóljon. A 2023-as programok között szerepelt alvás témájú webinárium, kerékpáros kihívás, futóverseny és még számtalan más tevékenység, melyekhez lelkesen csatlakoztak a Teva munkatársai.

Teva Wellbeing Month – 2023. évi kiemelt események

A 2023-as programok között szerepelt alvás témájú webinárium, aktivitásra serkentő kihívás (Get Active Challenge) és még sok más tevékenység, melyekben szívesen vettek részt a Tevás kollégák.

Társadalmi célú programok

Az a vállalásunk, hogy pozitív változást hozzunk az emberek életébe, kiterjed a tevékenységeink által érintett közösségekre és az általunk ellátott betegekre is.

Ez leginkább társadalmi célú önkéntes programjainkban tükröződik, amelyek keretében helyi közösségeken belül támogatunk humanitárius ügyeket. Lehetőséget adunk munkavállalóinknak arra, hogy az ezekben való részvételükkel visszaadjanak valamit a társadalomnak.

Önhöz hasonlóan, mi is elkötelezettek vagyunk az Ön fejlődése mellett

Függetlenül attól, hogy Ön pályakezdő szintű vagy vezető pozícióban csatlakozik a Tevához, tanulást és fejlődést célzó anyagok és programok széles körét kínáljuk Önnek, hogy segítsük szakmai előrelépését.

Kínálatunkban számos olyan programot találhat, amely lehetővé teszi az Ön számára a karrierépítést, és segít kifejleszteni a megfelelő képességeket ahhoz, hogy sikeres legyen az adott munkakörben. Olyan új készségekre tehet szert, amelyek segítségével globális környezetben is boldogulhat, és gondoskodunk arról, hogy felkészült legyen a jövő szakmai kihívásaira.

Mivel sokan vannak nálunk vezető szerepben, olyan célzott vezetőképző kurzusokat alakítunk ki, amelyek a vezetői szerepkörben való kiemelkedő teljesítményhez szükséges készségek fejlesztésére irányulnak, a vezetés, a gondolkodás és a cselekvés új módjait feltáró, célzott programokon keresztül. A vezető szerep a szervezet DNS-ének része, élethosszig tartó tanulási folyamat, amelynek elkötelezett támogatói vagyunk.


Állást keresek a Tevánál