Élet a Tevánál

Fotó: Teva Magyarország

Megosztás

Jól tudjuk, hogy a munkavállalóink tesznek minket azzá, amik vagyunk. Ezért az emberekben nem csupán munkavállalókat, hanem egyéniségeket látunk, akiknek a munkahelyen kívül is vannak érdeklődési köreik és szenvedélyeik. Éppen ezért lehetőséget adunk Önnek arra, hogy a legjobbat hozza ki önmagából és megmutassa a valódi énjét. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy olyan pozitív közeget teremtsünk a munkavállalóink számára, ahol teret kap a sokszínűség, az ötletek nyitott fülekre találnak és az egyéni véleményeket tiszteletben tartják.

Röviden tehát, számunkra a munkavállalóink jelentik a prioritást. Ez adja a szívélyes, barátságos és befogadó kultúra biztos alapját, ahol szárnyal a csapatszellem, és az egyes csapattagok nem csupán együtt dolgoznak, hanem együtt fejlődnek és értékes baráti kapcsolatokat alakítanak ki egymással. Csapatainkban közös az erős elhatározás arra, hogy sikereket érjünk el, függetlenül attól, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznünk.

Nem számít, hogy Ön melyik csoport tagja lesz vagy milyen pozíciót tölt be, mi támogatjuk abban, hogy a legjobbat hozza ki önmagából, és ehhez egy sor tanulást és fejlődést célzó képzést biztosítunk, amelyek előre lendítik szakmai pályafutását a Tevánál.  Minden esetben ösztönözzük a nyílt párbeszédet, ahol visszajelzést adhatunk Önnek, ezzel segítve a kibontakozását az adott munkakörben. Mindez része annak a törekvésünknek, hogy szem előtt tartsuk munkavállalóink egyéniségét és segítsünk nekik a legtöbbet kihozni önmagukból.

Aki nálunk dolgozik, az hatással van a világra

Amikor valaki nálunk dolgozik, az egy nagyobb cél részesévé válik.  A közös törekvés, ami összetart minket, nem más, mint a betegek életének javítása. Csapataink 60 országon átívelő együttműködést folytatnak egymással azért, hogy az egészséget még inkább megfizethetővé és hozzáférhetővé tegyék emberek milliói számára szerte a világon.

"Akkor lehet igazán kibontakozni és fejlődni, amikor az ember gondolatait, tudását és képességeit megbecsülik, és olyan környezetben van, ahol elfogadják."
Beryl A. Ojwang, Helyettes területi orvosigazgató, Észak-Amerika

A közös cél érzése

A Tevánál való munkavégzéssel együtt jár a céltudatosság és összetartozás érzése egy olyan környezetben, amely elkötelezett az átláthatóság, az integritás és a fenntartható egészségügybe vetett hit mellett. Munkavállalóink ugyanolyan törődést mutatnak egymás iránt, mint a feladataik vagy azon betegek iránt, akikre a munkájuk hatással van. Az a tagadhatatlan érzés tesz minket egységessé, hogy közösen olyan dolgot vagyunk képesek létrehozni, ami jóval nagyobb, mint mi magunk. Közös értékeink együttesen adják minden egyes döntésünk és tevékenységünk szilárd alapját.

"Talán közhelyesen hangzik, de a csapatom olyan, mint a családom, és igazán élvezem a velük való munkát... többet jelentenek nekem egyszerű munkatársaknál."
Janet Vaughn, Törzskönyvezés, Észak-Amerika, Generikus üzletág

A kollektív intelligencia ereje

A Tevánál erősségként tekintünk a sokszínűségre. A képességek, nézőpontok, szakmai ismeretek, nemzetiségek és származások sokszínű kavalkádját arra használjuk, hogy ezzel is felgyorsítsuk az egészségügyi innovációt és újabb lehetőségeket találjunk a változtatásra. Jól tudjuk, hogy bárhonnan, bárkitől érkezhetnek innovatív ötletek, így mindig értékeljük, ösztönözzük és felerősítjük az egyedi látásmódokat.

Fedezze fel, hogy miként tesszük a munkavégzést a Tevánál mindenki számára pozitív élménnyé.

Segítjük a minket körülvevő közösségeket és egymást

Az egészség és a jóllét iránti szenvedélyünk révén elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a velünk kapcsolatban álló – tehát lakóhelyi és munkahelyi – közösségek életébe világszerte változást hozzunk. Elismerjük, milyen fontos az, hogy visszaadjunk valamit a közösségnek. A társadalmi hatás elérését célzó programunk keretein belül arra ösztönözzük munkavállalóinkat, hogy vegyenek részt számos önkéntes programunk valamelyikében. Szabadságot biztosítunk a humanitárius ügyek támogatására, így lehetőséget adunk Önnek arra, hogy a tudását és képességeit mások és a társadalom javára fordítsa.

"A mai rendezvényen való részvételem lehetőséget teremtett arra, hogy másoknak segítsek, és kicsit visszaadjak abból a méltóságérzetből, amit akkor kaptam, amikor magam is teljesen kiszolgáltatott voltam."
Phebe Neely Ciulla, Compliance, Észak-Amerika

Íme, néhány dolog, amellyel változást sikerült elérnünk:

Gyors reagálás a koronavírusra

Összefogtunk, hogy 13 millió adag gyógyszert biztosítsunk a világjárvány által sújtott területekre, 42 ezer személyi védőfelszerelést adományoztunk egészségügyi dolgozók részére, valamint fizetésünk egy részének felajánlásával 50 ezer US dollárt sikerült összegyűjteni különféle, koronavírussal kapcsolatos segélyalapok részére.

A zöldebb környezet közös reménye

Fenntarthatóságra vonatkozó céljaink nemcsak szavakban, hanem tettekben is megnyilvánulnak. Éppen ezért, amikor Izrael partjait kátrányszennyezés érte, 370 Tevás csatlakozott ahhoz az országos szintű kezdeményezéshez, amely keretében megtisztították a partot és helyreállították annak szépségét.

Hibrid maraton mindenkinek

Világszerte több száz Tevás munkavállaló vesz részt az Einstein Maratonon, amelyre gyaloglás és futás versenyszámokban lehet nevezni, vagy amelyhez akár virtuálisan is lehet csatlakozni. 2021-ben a Tevások nagyszerű eredménnyel összesen 3350 km-t teljesítettek.

Az egészség éve

2021-ben, a jólléttel kapcsolatos kezdeményezésünk keretében különböző egészségügyi problémák köré felépített projekteket indítottunk útnak, melyek célja a párbeszéd elindítása és a figyelemfelhívás volt. A súlyos betegségektől a mentális jólétig arra bátorítottunk mindenkit, hogy osszák meg történeteiket és különböző tevékenységeken keresztül szerezzenek új ismereteket.

"'Márciusban a fogyásra és az ergonómiára, áprilisban a mindfulness-re (tudatos jelenlétre), májusban pedig a mobiltelefonnal töltött idő ésszerűsítésére fókuszáltunk."
Ruthie Herson, HR, Israel

Etikai szempontok a tevékenységünk során

Nemcsak az számít, hogy mit csinálunk, hanem az is, hogy hogyan, és mi valóban törődünk a munkavállalóinkkal, a minket körülvevő közösségekkel és a környezetünkkel.  Döntéseinket és tevékenységünket az etikus magatartásba és a szabályoknak való maradéktalan megfelelésbe vetett szilárd hitre és az azok melletti elköteleződésre alapozzuk.

Szeretnénk, ha a munkavállalóink tudnák, hogy olyan biztonságos és egészséges munkahelyet kínálunk számukra, ami elősegíti a környezetvédelmi szempontból is felelős gazdasági növekedést és etikus magatartást. Ahhoz, hogy céljainkat a megfelelő módon sikerüljön elérnünk, biztosítjuk, hogy üzleti gyakorlataink összhangban legyenek a különböző globális előírásokkal, valamint munkavállalóink lakhelye, munkahelye és vállalatunk működési helye szerinti törvényekkel.


Állást keresek a Tevánál