Vállalati információ

Az Ön igényeire összpontosítunk

Az egységes szemléletű Teva elérhető és könnyen alkalmazható megoldásokat kínál a betegeknek.

Küldetésünk, hogy globális vezető szerepet töltsünk be a generikus és biológiai gyógyszerek terén, világszerte javítva ezzel a betegek életét. A Teva gyógyszereit már több mint egy évszázada használják az egészségügyi szolgáltatók, betegek és ápolók.

A Teva évente több milliárd dollárt takarít meg a betegek és az egészségügyi rendszerek számára azzal, hogy hozzáférhető generikus alternatívákat kínál az originális készítmények mellett.01Mára az Egyesült Államokban02 minden tizedik generikus gyógyszerrecept, az Egyesült Királyság03 számára beszállított minden hatodik generikus gyógyszercsomag, és Németországban04minden nyolcadik orvosi vény Teva termékre szól. Magyarországon minden tizedik eladott doboz gyógyszert a TEVA forgalmazza.

Arra törekszünk, hogy innovatív speciális kezeléseket fejlesszünk ki. Az elmúlt években a migrént és mozgásszervi rendellenességeket célzó kezeléseket vezettünk be.


Kiterjedt termékkínálatunk, valamint tevékenységünk széles hatóköre teszi a Tevát globálisan is vezető vállalattá. Több mint 3,500 különféle terméket biztosítunk betegeinknek, 60-nál is több országban.05 A világ egyik legszélesebb portfóliójával rendelkező gyógyszeripari vállalata vagyunk. Minden nap csaknem 200 millió ember vásárol valamilyen Teva-gyógyszert
világszerte06, és az Egyesült Államokban naponta több mint egymillió Teva-készítményre állítanak ki vényt.02 

Annak érdekében, hogy Los Angelesben, Limában, Montevideóban vagy Moszkvában is eljuthassunk betegeinkhez, a Teva a legnagyobb és legösszetettebb globális ellátási láncot működteti a gyógyszergyártó vállalatok között. Hálózatunk 43,000 alkalmazottja és 70 globális gyártóhelye éjjel-nappal megállás nélkül működik.05 Minden órában felszáll egy repülőgép, elindul egy hajó a tengeren vagy útnak indul egy kamion, ami a Teva gyógyszereit szállítja a gyógyszertárakba és a kórházakba. Célunk, hogy betegeink megkapják a megfelelő gyógyszert, ott és akkor, amikor szükségük van rá.

Vezető ágazati szerepünket munkatársaink és vállalati kultúránk formálták, amely hű maradt szerény kezdeteinkhez. A Teva 1901-es jeruzsálemi megalapítása óta vezetésünket a kitartás, a vállalkozó szellem és az emberek életminőségének javítására irányuló törekvés jellemzi. Nagy öröm számunkra, hogy az elkövetkező években is hozzájárulhatunk az új generációk egészségének javításához.


Referenciák

 1. Back to contents.

  MGA Gazdasági hatásvizsgálat, 2017. június

 2. Back to contents.

  IMS Health NPA Data alapján – MAT, 2020. december

 3. Back to contents.

  Meglévő adatok: UKMED180180 vCertification 1.2 DOF 148a minden hatodik felírt gyógyszerkészlet

 4. Back to contents.

  Generic Association Pro Generika, 2018 IGES számítása alapján (INSIGHT Health)

 5. Back to contents.

  A termékek számadatainak forrása: A Teva globális műveletei

 6. Back to contents.

  A Global Insights, Access & Technologies által, a Teva-fogyasztók becsült számát tartalmazó belső elemzések. Kelt: 2016. augusztus és 2019. április

Megosztás