Terápiás területek

Legfontosabb terápiás területeink bemutatása.

Központi idegrendszeri megbetegedések


A Teva elkötelezett aziránt, hogy olyan gyógyszereket gyártson és forgalmazzon, amelyek megfelelnek a központi idegrendszer (CNS) rendellenességei által érintett betegek és családok szükségleteinek.

A központi idegrendszeri rendellenességek kezelésében a Teva vezető szerepet tölt be világszerte, hiszen számtalan terméket kínál a neurológiai és neurodegeneratív betegségek, illetve a fájdalom és az alvászavarok kezelésére.

A Teva innovatív megoldásokat is fejleszt a migrén és a fájdalomcsillapítás terén, melyet fontos társadalmi feladatnak is tekint.

Légzőszervi kezelések


A Teva elkötelezett aziránt, hogy magas színvonalú kezeléseket biztosítson a légzőszervi megbetegedésekben, például asztmában, allergiás rhinitisben vagy krónikus obstruktív légúti betegségben (COPD-ben) szenvedők számára. Innovatív megközelítésünk a légzőszervi megbetegedések ellátásában a terápiák optimalizálására összpontosít, új adagolási rendszerekkel és gyógyszerekkel igyekszünk kielégíteni a betegigényeket.

A Teva olyan kezelési lehetőségek kifejlesztésére és elérhetővé tételére összpontosít, melyek a légzőszervi megbetegedések két fő problémáját érintik: 1) a kezelési előírások betartása és a beteg-együttműködés, 2) valamint az olyan típusú asztma kezelése, amely a hagyományos terápiás ellátás keretében nem kezelhető.

Az asztma kezelésében a fő cél a betegség kontroll alatt tartása, hogy az asztmás betegek fenntarthassák jó tüdőfunkciójukat, csökkentsék tüneteiket és kevesebb asztmás rohamot kelljen elszenvedniük. 

A légzőszervi megbetegedések kezelésére a Teva számos gyógyszert kínál, beleértve a rohamoldó és fenntartó terápiákat. Elkötelezettek vagyunk az új kezelési lehetőségek fejlesztése iránt is. A Teva számára központi fontosságú a speciális gyógyszerek (a kis molekulájú és a biológiai terápiákat is beleértve), a generikus készítmények és a beviteli eszközök erősségeinek egyesítése. 

A jelenleg elérhető gyógyszerek mellett a Teva fejlesztés alatt álló portfóliója is kiterjedt, mellyel célja, hogy tovább javítsa termékkínálatát és megfeleljen a légzőszervi betegségekben szenvedők eddig ki nem elégített igényeinek.

Onkológia


Alapvető változásokat hozunk a daganatos betegek életébe. Különböző terápiákat kínálunk, beleértve számos biológiai gyógyszert, melyek az onkológiai betegek kezelésének fontos részét képezik.

Migrén és fájdalomcsillapítás


A Teva hatékony megoldást nyújt a felnőtt daganatos betegek fájdalmának csökkentésére, az izom- és csontrendszeri betegségben szenvedők izomgörcseinek enyhítésére, valamint a fájdalom és a hányinger akut kezelésére olyan felnőtteknél, akik migrénes fejfájásban szenvednek.

Vény nélkül kapható termékek


A Teva széles választékot kínál a vény nélkül kapható termékeiből a különféle panaszok kezelésére. Portfoliónkba – többek között – olyan jól ismert márkák tartoznak, mint a Neogranormon, a Sudocrem, az Ambroxol-Teva, a Dorithricin, vagy az Eurovit termékcsalád.

A különböző piacokon a jelentősen eltérő vásárlói szokásokkal és igényekkel kapcsolatban szerzett tapasztalataink képessé tesznek bennünket arra, hogy a megfelelő termékeket, akár nagyobb mennyiségben is, időben rendelkezésre bocsáthassunk. Globális jelenlétünk, gyors, megbízható és költséghatékony termékforgalmazásunk alapvető fontosságú a partnereink számára, hogy fogyasztóikat időben el tudják látni biztonságos és hatékony termékekkel.

Megosztás