Energiahatékony Vállalat 2020 kitüntetést kapott a Teva

A Teva évek óta kiemelten figyeli és nyomon követi energiafelhasználását, így az elmúlt években a kis ötletektől a nagyobb beruházásokig számos projektet valósítottunk meg azzal a céllal, hogy csökkentsük gáz- és villamosenergia-felhasználásunkat. Idén az energiahatékonyság területén tett erőfeszítéseinkért díjat is kaptunk.

Az Energiahatékony Vállalat 2020 tanúsító védjegy használatát a Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. szervezésében megvalósuló Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat keretében ítélik oda. Az energia lehető leghatékonyabb felhasználását a Teva évek óta központi kérdésként kezeli, így 2019-ben is számos előremutató projektet valósítottak meg kollégáink ezen a területen.

Az idén 11-dik alkalommal kiosztott védjegy egy éves időtartamra szóló használatát idén cégünk is megkapta, s az ezt odaítélő bizottság kiemelte a pályamunka minőségét, beválasztva azt a TOP3-ba. „Ez a díj a csapatmunkáról szól. Hiszen a mérnökség, a termelés és az energetika szakemberei szorosan együtt dolgoztak, hogy átgondolt megoldásokat alkalmazzunk a felhasznált energia csökkentésére – emelte ki Bjorn Hultermans, a Debreceni Telephely vezetője.

A 2019-es év beruházásainak köszönhetően az energiaszükséglet csökkentésében elért eredmény sem elenyésző. A Teva immáron közel 3000 háztartás éves energiaszükségletével használt kevesebbet, mint az azt megelőző évben.

Megosztás