Teva Sport és Egészségnap

Sport, egészség és biztonság egy helyen.

DEBRECEN - A Teva ismét izgalmas programkínálattal várta munkatársait 2018. augusztus 30-án. Több száz lelkes kolléga talált kedvére való kikapcsolódást és próbálta ki magát különböző sportágakban, többek között futásban, gyaloglásban, fociban, aerobic edzésben, asztaliteniszben és bowling-ban az idén már hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Teva Sport és Egészségnapon.

Az immáron hagyománnyá vált rendezvény, ahol az egészség megőrzése és az aktív időtöltés kerül a középpontba, rendkívül fontos és közkedvelt a gyár és a dolgozók életében. A sportos kollégáknak több helyszínen, változatos programok adtak lehetőséget a kikapcsolódásra, a bringával közlekedő munkatársaknak külön versenyt hirdettek, a MEGELŐZÉS ÉVE jegyében pedig a kihelyezett szűrőbusz számos egészségügyi vizsgálatára lehetett regisztrálni, segítve ezzel a kollégákat az egészségesebb életmód kialakításában. 

Munkatársaink nap mint nap keményen dolgoznak azért, hogy világszínvonalú készítmények fejlesztésével, gyártásával emberek millióinak életét tegyék jobbá. Ilyenkor ők is előtérbe kerülnek, ez a nap róluk szól. Rendezvényünkkel mi is szeretnénk jobb napokat teremteni kollégáinknak, kifejezve, hogy törődünk egymással és odafigyelünk a másikra.

A Teva nagy hangsúlyt fektet munkatársai egészségének védelmére.  Kollégáinkra pedig nagyon büszkék vagyunk, hiszen nagyszerű eredményeikkel újra és újra bebizonyítják, hogy lehetetlen nem létezik.

Ha a jövő évi TEVA Sport és Egészségnapon Te is szívesen részt vennél, kérjük, látogass el Karrier oldalunkra és böngéssz változatos nyitott pozícióink között! Várjuk jelentkezésedet!

Megosztás