Keresd a Teva kézfertőtlenítő pontokat!

A Teva a kiemelt nyári eseményeken is segíti a vírus elleni védekezést Debrecenben. A legnagyobb városi rendezvények látogatói ingyenesen vehetik igénybe azokat a kézfertőtlenítő pontokat, melyekhez a gyógyszergyár biztosította a fertőtlenítőszert. A Teva így összesen több mint 2,000 liter kézfertőtlenítő felajánlásával segítette a koronavírus elleni védekezést.

A Teva a járvány kirobbanása óta elkötelezett támogatója a koronavírus elleni védekezésnek. Ennek jegyében a gyógyszergyár korábban 600 liter kézfertőtlenítőt ajánlott fel Debrecenben működő önkormányzati intézményeknek, szervezeteknek, és a Debreceni Katasztrófavédelmi Kirendeltségnek is eljuttatott 200 liternyit a saját gyártású, de kereskedelmi forgalomban nem kapható kézfertőtlenítőből.

Az elmúlt hónapokban a gyógyszergyár nagy figyelmet szentelt a megelőzés elősegítésére, így a koronavírus elleni védekezési stratégiájának részeként a kiemelt debreceni rendezvényekre is juttatott el korábban a debreceni szervezeteknek felajánlott több mint 2,000 liter kézfertőtlenítőből.

A felajánlott kézfertőtlenítő* kereskedelmi forgalomban nem kapható, azt kizárólag a munkatársak, továbbá a városi intézmények, szervezetek és rendezvények látogatói számára készítette a vállalat a saját, a járvány miatt átalakított gyártósorán.

A kézfertőtlenítő pontokat a város meghatározó rendezvényein, úgymint a Debreceni Virágkarnevál programjain, a Nagyerdei Szabadtéri Játékokon, valamint a Campus Fesztivál szervezői által a Nagyerdei Stadionban megtartott Hangos ülős stadionkoncerteken ingyenesen használhatják a látogatók. 

teva tartsd tisztan.jpg

 

*Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót! Fokozottan tűzveszélyes, súlyos szemirritációt okoz. Kizárólag külső használatra!

Megosztás