A Tevások ismét az egészséges életmódot népszerűsítették

Egy sportnap, két sportág, három táv, több mint négyszáz Tevás nevező. Az idén is kimagasló érdeklődés mellett rendezte meg a Teva Gyógyszergyár Zrt. a hagyományos őszi sportnapját október 6-án. A gyógyszergyár debreceni dolgozói nemcsak önmagukért futottak, gyalogoltak, hiszen a táv legyűrésével példát is mutattak, és felhívták a figyelmet a sport és az egészséges életmód fontosságára.

A Teva idén ősszel is megrendezte hagyományos sportnapját a Debreceni Nagyerdőn, vagyis a munkatársak újra futva, gyalogolva búcsúztathatták el a szeptembert, amely 2023-ban – a mentális jóllétre, a stresszkezelésre és a nyugodt alvásra fókuszálva – ismét az egészség és jóllét hónapja volt a Tevánál.

Ez a program is jól mutatta, hogy a Teva töretlenül elkötelezett híve az egészséges életmódnak. Ezt bizonyítja a vállalatnál ma is népszerű „Pattanj te is bringára!” néven ismertté vált program is, amelynek keretében a munkatársakat arra buzdítják, hogy ha tehetik, kerékpárral járjanak dolgozni. Az egészséges és környezetbarát életmód és közlekedési formák elterjedését segíti a Teva mind szélesebb körben ismertté váló, „Legyél te is ökofrankó!” nevű kezdeményezése is.

A sportos életmód népszerűsítésének és a kimagasló teljesítmény elismerésének nagy hagyományai vannak a gyógyszergyárban, így többek között minden évben külön díjazzák a sport terén nagyszerű eredményt elért munkatársakat is. 

Az október 6-i sportnapra több mint 400 Tevás munkatárs nevezett be. Sokan futva teljesítették a 2.5, 5 vagy 10 kilométeres távok valamelyikét, míg mások inkább a gyaloglást választották, rájuk 5 kilométer megtétele várt.

Teva Sportnap 2023

A 2023. október 6-i sportos délutánra 400 Tevás munkatárs nevezett be

Megosztás