15 éve a szűrővizsgálatokért: elismerést kapott a Teva

A már több mint 10 millió szűrővizsgálatot elvégző egészségvédelmi programban vállalt másfél évtizedes szerepéért díjazták a Teva Gyógyszergyár Zrt-t.

„Az elismerés ötvözi a szakmaiságot, a lelkiismeretes munkát, a magyar emberek iránti hűséget és a gondviselést.” – ez áll abban a díszoklevélben, melyet a Teva Gyógyszergyár Zrt. nevében Kamarás Márk marketing vezető vehetett át egy közelmúltban tartott szakmai konferencián annak elismeréseként, hogy a Teva már a kezdetek óta elkötelezett támogatója Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának (MÁESZ).

people hold the reward.jpg

A MÁESZ, amely a legmodernebb eszközökkel biztosítja a lakosság számára a szűrővizsgálatokat, évről-évre sikeresebb. A program eredményeit mutató számok is ezt bizonyítják: 15 év, 700 000 látogató, több mint 10 millió elvégzett vizsgálat, 20 000 szakember összehangolt munkája.

„Mindannyian a jobb egészségért” - ezt hirdeti a Teva, amely az oklevél átvétele után azt hangsúlyozta, hogy nemcsak abban elkötelezettek, hogy az emberek életét jobbá tevő, egyre hatékonyabb készítményeket fejlesszenek ki, állítsanak elő és tegyenek elérhetővé a betegeknek. 

Legalább ilyen fontos számukra – amit a most kapott elismerés is alátámaszt –, hogy a szűrőprogramokban való részvételt, a megelőzést minden lehetséges eszközzel támogassák, népszerűsítsék, úgy a saját munkavállalóik körében, mint a tágabb környezetünkben.