Life Effects

Sokféle dolog befolyásolja annak életét, akinek egy vagy több krónikus betegséggel kell együtt élnie. Csak azok értik igazán, hogy min mész keresztül, akik évek óta ugyanazokkal a kihívásokkal szembesülnek.

Erre gondolva létrehoztuk a Life Effects csoportot, amiben betegek szólnak betegekhez. Együtt ismerjük meg a legújabb tudományos eredményeket és az egészségi állapotod felől osztunk meg gondolatokat. Legyen szó új kutatásról vagy a kiváltó okok újszerű megközelítéséről, kiemeljük a neked fontos, világos és hasznos információkat.

Ötletekkel és technikákkal segítünk megkönnyíteni a dolgát. Megjelenik egy új app, ami segít megszervezni találkozókat, és ötleteink vannak arra, miként tehetjük az életét egyszerűbbé és jobbá. A legjobbakat válogatjuk össze, amit más betegek kipróbáltak és hasznosnak találtak. 

Történeteket osztunk meg a krónikus betegségekkel való együttélés hétköznapjairól. Talán egy új munka elkezdése a kihívás, vagy hogy kiszálljon az ágyból minden nap. Szólunk arról, hogy milyen volt másoknak, akik ezen már végigmentek. 

A tartalmat két vezető médiavállalat együtt hozta létre: A Healthline, a leggyorsabban növekvő fogyasztói egészségügyi információs oldal és a Slate Studios, amely a The Slate Group tulajdonában van.