Értékeink kifejezik azt, amiben hiszünk, a legjobbat képviselik belőlünk, melyek minden tevékenységünkben iránymutatást adnak nekünk. Küldetésünket és értékeinket munkatársaink fogalmazták meg. Olyan történetekből fejlődtek ki, amelyek megmutatják sajátos szellemiségünket és kultúránkat, és egyedivé tesznek bennünket.

A Teva küldetése, hogy globálisan vezető szerepet töltsön be a generikus és biológiai gyógyszerek terén, jobbá téve ezzel a betegek életét.
Ez ad értelmet minden tevékenységünknek, ezért jövünk be dolgozni minden reggel. Ez rólunk, a Teva munkatársairól szól, elkötelezettségünket, képességeinket és készségeinket, valamint szenvedélyünket és emberi kapcsolatainkat használjuk fel arra, hogy világszerte több millió ember számára jobb életminőséget és jobb egészséget biztosítsunk. A küldetésünk és az értékeink adnak iránymutatást abban, hogy minden döntésünk a pácienseink, a vásárlóink, a munkatársaink és a körülöttünk élő közösségek érdekét szolgálja.

Leading the way

Élen járunk
Arra törekszünk, hogy az iparág vezetőjévé és a kiválóság jelképévé váljunk egy folyamatosan változó környezetben. Szenvedélyesek vagyunk abban, hogy elsők legyünk a piacon és kiaknázzuk lehetőségeinket. Hiszünk abban, hogy a vezető szerep csak az emberekkel együtt és általuk valósítható meg.

Focus and Accountability

Összpontosítva és felelősen cselekszünk
Mindenben összpontosítunk, amit csinálunk. Egyértelmű célokat tűzünk ki, erőfeszítéseinket, figyelmünket és energiáinkat a célok elésére összpontosítjuk. Azt tesszük, amit mondunk és felelősséget vállalunk tetteinkért és eredményeinkért.

Getting it done together

Együttműködve dolgozunk
Mindannyian ugyanannál a vállalatnál, a Tevánál dolgozunk. Azáltal, hogy hatékonyabb és szorosabb együttműködésben és összehangoltan dolgozunk, teljes mértékben kihasználjuk a bennünk rejlő lehetőségeinket, és közösen haladunk a siker felé. 

Innovating Where We Create Value 

Innovációnkkal értéket teremtünk
Innovációink célja, hogy megoldásokat kínáljunk a betegek, az egészségügyben dolgozó partnereink és minden más ügyfelünk számára. Folyamatosan keressük az eredeti és még jobb megoldásokat a jelen és a jövő még kielégítetlen igényeire.

Caring 

Törődünk
Törődünk az emberekkel. Törődünk a betegek és a gondozók jóllétével, valamint a velünk kapcsolatban álló közösségekkel. Törődünk kollégáinkkal, tiszteletteljes, sokszínű és befogadó munkahelyi környezetet biztosítunk számukra.

Making our families proud 

Szeretnénk, ha a családunk is büszke lenne ránk
A Teva az egészség javításán fáradozik és hozzájárul az emberek jóllétéhez nap mint nap. Mindezt feddhetetlenül és a legmagasabb szintű minőségi, etikai és megfelelőségi előírások alkalmazása mellett teszi.