Jaime Sanders

Jaime Sanders

Jaime életét végigkíséri a migrén, s felnőtt életének nagy részében jelen van a depresszió is. Az abdominális migrénben szenvedő kisgyermekből krónikus migrénnel élő feleség és anya lett. Az elmúlt 37 év alatt Jaime megtanult erőt meríteni a fájdalomból.

  • Virgina, Egyesült Államok

Érdekképviseleti munkáján és blogján, A migrénes díván (The Migraine Diva) keresztül Jamie küldetése, hogy a világ előtt láthatóvá tegye a nagyon is láthatatlan betegséget, és hangot adjon milliók fájdalmának. Több nonprofit szervezettel működik együtt, hogy közösen oktassák, erősítsék és buzdítsák a migrénes betegeket és gondozóikat.

Jaime-nek, az Egészséges Életmód Világalapítvány (Global Healthy Living Foundation) migrén-betegképviseleti koordinátoraként az a feladata, hogy segítsen migrénes betegeket bevonni az érdekképviseletbe, és együtt változtassanak a jogszabályokon és biztosításpolitikán annak érdekében, hogy állami szinten javuljon a betegek ellátáshoz való hozzáférése.

A migrénről és a mentális egészségről szóló tartalmak készítése Jamie egyik szenvedélye, mivel így kapcsolatot tud tartani az érintett közösségekkel, miközben támogatást, együttérzést és megerősítést kínál a megbélyegzett vagy félreértett betegségekkel élőknek. Megtalálja őt a Facebookon, a Twitteren vagy az Instagramon. 

 

NPS-HU-NP-00035


A cikk szerzője Jaime Sanders

Migrén és az érzékszervi túlterhelés - 7 tipp, ami segít

Jaime Sanders
Bővebben