Elkötelezettségünk

Egy olyan világban, ahol az egészségügy egyre gyorsuló ütemben fejlődik, továbbra is szilárd az elkötelezettségünk a betegek és egészségük iránt. Ez a hatalmas felelősség nagyszerű lehetőség is egyben – mert nemcsak gyógyszereket és egészségügyi kezeléseket tudunk nyújtani azoknak, akiknek szüksége van rá, de javítani tudjuk az életminőséget is, ami által tartós társadalmi hatást érhetünk el.

Eltökéltek vagyunk, hogy kivegyük részünket az egészségügyi ellátás hozzáférhetővé tételének megannyi kihívásából. Azzal is tisztában vagyunk, hogy az, ahogyan cselekszünk és üzleti tevékenységet folytatunk, számít. Odafigyelünk tehát az etikus, felelősségteljes és közösségközpontú működésünk fenntartására, és elhivatott támogatói vagyunk a legfontosabb globális egészségügyi kihívások megoldásának. Ezen tetteinken keresztül szeretnénk társadalmi hatást elérni, legfőképpen a megelőzéshez és a kezelésekhez való hozzáférés biztosításával azok számára, akiknek erre leginkább szükségük van.

Szemléletmódunk


A világ legnagyobb generikus gyógyszergyártójaként a Teva több mint 115 éve élen jár az alapvető kezelések elérhetővé és megfizethetővé tételében. Arra törekszünk, hogy a helyi közösségekkel és a világ vezetőivel való együttműködés révén  társadalmi és üzleti szempontból is jelentős hatást érjünk el. Méretünket, kiterjedt tevékenységünket, szakértelmünket és globális jelenlétünket is felhasználjuk a betegeinkért és közösségeinkért vállalt munkában szerte a világon.

Szemléletmódunk három pillére  az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférés, az életminőséget befolyásoló kezdeményezések, valamint a felelős üzleti magatartás és fenntarthatóság.

Irányelveink


A Teva több mint 115 éve elkötelezett aziránt, hogy felelősségteljesen és feddhetetlenül cselekedjen, és biztosítsa az átláthatóságot üzleti tevékenysége minden területén. Irányelveink tükrözik törekvéseinket és hozzáállásunkat azokhoz a kérdésekhez, melyek a Teva és a társadalom számára egyaránt  fontosak. Ezek irányítják üzleti magatartásunkat és döntéseinket bárhol a világon. Irányelveink közzététele és rendszeres felülvizsgálata segíti a Teva felelősségteljes és fenntartható normáinak megőrzését.

A Teva Irányelveiről itt olvashat bővebben.

Megosztás