Munkavégzés a Tevánál

Együtt dolgozunk annak érdekében, hogy a jóllét egy életforma legyen. Juttatásainkkal célunk, hogy Ön kihozhassa magából a legjobbat - a munkahelyén és otthon egyaránt.

Teva Gyógyszergyár Zrt.


A Teva a világ legnagyobb generikusgyógyszer-gyártója, mely több mint 100 éves tapasztalatával fejleszti, gyártja és értékesíti termékeit. Magyarországon a vállalat több mint 25 éve van jelen, és mintegy 2,000 munkavállalót foglalkoztat. A cég Budapesten és Gödöllőn kereskedelmi, illetve disztribúciós tevékenységet folytat. A debreceni és sajóbábonyi üzemben a kutatás-fejlesztési tevékenységtől a magas minőségű alapanyaggyártáson keresztül a készgyógyszergyártásig és törzskönyvezésig számos tevékenység folyik. Legyél Te is a Teva sikertörténetének és kiváló csapatának a része! A vállalat nyitott pozícióit a https://careers.teva oldalon találod. 

Munkatársaink a legnagyobb értékünk


Azért dolgozunk, hogy a jóllét egy életforma legyen. Célunk, hogy Ön kihozhassa magából a legjobbat - a munkahelyén és otthon egyaránt. 

Büszkék vagyunk arra, hogy az egészség, a jóllét, a pénzügyi biztonság és egyéb előnyök széles választékát kínáljuk, melyekkel támogatjuk a munka és magánélet egészséges egyensúlyát. Ezek közé tartoznak az alábbiak: 

  • változatos elemekből álló Cafeteria-rendszer
  • egyéni teljesítménytől és vállalati eredménytől függő mozgóbér
  • önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulás
  • élet- és balesetbiztosítás
  • kamatmentes lakáscélú hitel
  • munkába járás költségtérítése
  • rugalmas munkavégzési lehetőségek
  • egészségügyi és jólléti támogatási programok valamennyi munkatársunk számára 

Sokszínűség és befogadás: mindannyian értékeljük egymást


A sokszínű munkavállalói bázis és a befogadó kultúra megteremtése egyaránt üzleti szükséglet és lehetőség, hogy közelebb kerüljünk a betegekhez, a partnerekhez és a közösségekhez. A Teva munkatársai sokféle tapasztalatot, képességet és felfogást hoznak magukkal, melyek lehetőségeket teremtenek arra, hogy egy mindenki számára befogadó vállalati kultúrát hozzunk létre. Arra törekszünk, hogy olyan munkakörnyezetet biztosítsunk, ahol minden munkavállaló jól érezheti magát, tudván, hogy ő is jelentősen hozzájárul az emberek egészségnek javításához. 

Fejlődjön a legjobbal: szakmai fejlődés


A Tevánál egy egész életen át tartó tanulási folyamatnak tekintjük a vezetői készségek fejlesztését. Kiváló teljesítményű szervezetként elkötelezettek vagyunk munkatársaink folyamatos képzése iránt, egyedülállóan kialakított tanulási és képzési eszközök széles skáláját kínáljuk a szakmai és vezetői fejlődés, valamint a karrierkezelés támogatása érdekében. Ezek közé tartoznak a személyes és online képzési lehetőségek, melyeket a vállalati tevékenység minden szintjén és területén biztosítunk munkatársainknak. 

Vezetőinket arra is ösztönözzük, hogy ismerjék fel korlátaikat, fejlesszék személyiségüket és sajátítsanak el olyan új munkamódszereket, melyek teret engednek a nagyszerű dolgok megvalósításának. Annak ellenére, hogy a szakmai fejlődés általában a munkavállaló saját felelőssége, a Teva számos országban ösztönzi munkatársait szakmai képesítések megszerzésére, és ahol lehetősége van rá, ehhez anyagi támogatást is nyújt. 

Társadalmi hatás: legyen Ön is a részese


Az egészség javítása iránti elkötelezettségünk számos tevékenységünkban megnyilvánul, ezek segítik az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, és hozzájárulnak azoknak a közösségeknek a jóllétéhez, amelyekben élünk és dolgozunk. A munkavállalói önkéntesség közösségi stratégiánk szerves részét képezi, továbbá számos non-profit szervezettel működünk együtt egészségét elősegítő programokban.

Megosztás