Merjen más lenni

Csatlakozzon a Tevához több millió ember életminőségének javításában szerte a világon.

A Teva több mint egy évszázada a kiválóság jelképe, mára pedig a világ egyik vezető generikus gyógyszergyártó cége, az iparág 15 legjelentősebb vállalatának egyike.01

Nem lennének ilyen eredményeink a 60 országban dolgozó több mint 43,000 02 Teva munkavállaló tapasztalatai, észrevételei és tehetsége nélkül. Sikeres szervezeti kultúránk lehetőséget nyújt arra, hogy valódi változást vigyünk az emberek életébe, és értéket adjunk az Ön karrierjéhez is. 

Nagyszerű ötletei vannak?


A Teva egy olyan hely, ahol teret adunk a nagyszerű ötleteknek. Hiszünk abban, hogy lehetőséget kell teremtenünk alkalmazottainknak a szakmai fejlődésre, és biztosítanunk kell a kihívásokat. Munkatársainknak a következőket kínáljuk:

  • Széles körű álláslehetőségek és szakterületek
  • Egyedülálló, kreatív szervezeti kultúra
  • Számos lehetőség a személyes és szakmai fejlődésre

Integrált innováció


Az innováció az alapja mindennek, amivel a Tevánál foglalkozunk. Ahhoz, hogy ebben a folyamatosan változó környezetben vezető szerepünket megőrizzük, kreatív és holisztikus megközelítést alkalmazunk a gyógyszerek kifejlesztése és egyéb tevékenységeink során - az új molekuláktól, a biológiai alapú kezelésektől a komplex generikus gyógyszerekig, a digitális integrációtól a legmodernebb gyártási folyamatokig. Olyan hozzáférhető, magas színvonalú kezelési módokat valósítunk meg, amelyek igazodnak a betegek szükségleteihez, életminőségük javításához.


Referenciák

  1. Back to contents.

    A nyilvános 2018. évi bevételi adatai alapján

  2. Back to contents.

    Teva éves beszámoló, 2018

Megosztás