A toborzási folyamatunk

Mire számíthat, ha jelentkezik hozzánk

Ha megpályázta a Teva egyik nyitott pozícióját, és kiválasztásra kerül, kapni fog egy jelentkezést visszaigazoló e-mailt. Figyelemreméltó pályázat esetén az egyik toborzónk közvetlenül felveszi Önnel a kapcsolatot, mellyel a kiválasztási folyamat a következő szakaszába lép. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy az összes beérkező önéletrajzot feldolgozzuk. Bár szeretnénk válaszolni minden egyes jelentkezőnek, adódhat olyan eset, hogy az egyszerre beérkező pályázatok nagy száma miatt erre nem lesz lehetőségünk. 

Az előzetes telefonos interjút követően eldől, hogy a felvételi folyamat folytatódik-e vagy sem. Az interjú végén a toborzó tájékoztatja Önt, hogy milyen további teendői vannak. Érdemes ügyelni arra, hogy a kiválasztási folyamat során nyíltan kommunikáljon, ezáltal fontos segítséget kaphat toborzójától a kölcsönös elvárások meghatározásában. 

Tudomásunk van róla, hogy léteznek csaló „online chat interjúszobák”, ahol cégünk állítólagos nyitott pozícióira toboroznak. Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Teva semmilyen módon nem hirdeti vagy támogatja az efféle csaló toborzási módszereket, és soha nem kér pénzt állásinterjúért. Ön mindig pontos és friss információikat érhet el cégünkről a Teva hivatalos weboldalán.

Bár gyakran alkalmazunk előzetes telefonos interjút a személyesen meghallgatás előtt, és alkalmanként videokonferencián keresztül is bonyolítunk elbeszélgetést, de sosem használunk „online chat interjút” a kiválasztási folyamatban.

Megosztás