Művelet folyamatban.
Magyar gyógyszergyártás világszínvonalon
Aranyér

Aranyér

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelorvosát, gyógyszerészét!

MASTU S végbélkúp és kenőcs – Aranyat ér a megoldás

 

A végbéltáji problémával küzdő beteg panaszainak gyors enyhítésében reménykedik. De valójában milyen tünetekről is van szó? A viszketés áll az előtérben, vagy a duzzanat? A Pharmindex szerint több mint 20 készítmény tartozik az aranyér elleni lokális, ill. szájon át szedhető gyógyszerek közé, nem számítva ide a bőrgyógyászati készítményeket, amelyek között ott vannak például glükokortikoid-tartalmú vagy az antibiotikus, illetve gombaölő hatású külsőleges szerek.

 


A Mastu S készítmények olyan nemszteroid gyulladáscsökkentők, melyek bizakodil, lidokain, bázisos bizmutgallát és titán dioxid tartalmuknál fogva fájdalomcsillapító-érzéstelenítő, viszketéscsökkentő, valamint gyulladásátló, szárító és bakteriosztatikus hatással is bírnak. A betegséggel járó végbélberepedés, krónikus ekcéma, váladékoló aranyér esetén éppúgy alkalmazható, mint a proktológiai műtét utáni sebkezelésnél.

 

Mastu S végbélkúp - Betegtájékoztató
Mastu S kenőcs - Betegtájékoztató

Az oldal tájékoztató jellegű információkat tartalmaz, amelyek önmagukban nem alkalmasak diagnózis felállítására. A tünetek észlelésekor forduljon orvoshoz.