A társadalmi hatásunkról szóló 2018-as jelentés

Arra törekszünk, hogy pozitív társadalmi hatást érjünk el mindazzal, amit teszünk, és felelősségteljes vállalatként hozzájáruljunk az egészséges közösségekhez. 

A Teva felfogásában a társadalmi hatás azt jelenti, hogy vállalati erőforrásainkat és szakértelmünket összehangoljuk a legfontosabb egészségügyi és társadalmi szükségletekkel. Elkötelezettek vagyunk a betegek egészségének javítása és a kezelésekhez való hozzáférés megkönnyítése iránt, miközben törvényes, etikus és átlátható üzleti kultúrát gyakoroluk. Társadalmi stratégiánk felelőssé tesz bennünket az egyének és közösségeink iránt. Az egészséges közösségek támogatása és a felelősségteljes vállalati működés érdekében tett erőfeszítéseink is ezt tükrözik.

A Teva 2018. évi társadalmi hatásról szóló jelentése részletezi a tavalyi évben ezen a téren elért eredményeinket, melyek segítenek teljesíteni küldetésünket, hogy  globális vezető szerepet töltsünk be a generikus és biológiai gyógyszerek terén, javítva ezáltal a betegek életét.

Ha többet szeretne megtudni erőfeszítéseinkről, tekintse meg a társadalmi hatásunkról szóló 2018. évi jelentést és Infografikánkat

Megosztás