2020-ban eddig már négy alkalommal szerveztek véradást a Tevánál, az idei utolsó, ötödik véradást pedig november 18-án tartották. A járványhelyzet miatt fontos megemlíteni, hogy az elrendelt szigorú előírások és óvintézkedések alapján az Országos Vérellátó Szolgálat vállalta a vérgyűjtés epidemiológiai szempontból biztonságos lebonyolítását.

Bár Magyarországon egyre többen értik meg, hogy vérükkel valóban életeket menthetnek, még mindig gyakori, hogy toborozni kell a véradókat – de nem a Tevánál! A Teva rendkívül büszke arra, hogy a gyár munkatársai közül minden alkalommal rengeteg az önként jelentkező, akik önzetlen segítségükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy jobbá tegyék vagy megmentsék embertársaik életét.

Azt, hogy a Teva-munkatársak mennyire elhivatottak az egészség védelme mellett, alighanem mindennél jobban mutatja az, hogy volt olyan év, amikor közel kétszáz kolléga adott vért, illetve a gyógyszergyárnak van több, húszszoros véradó munkatársa, de akad olyan kolléga is, aki kilencvenszeres véradóként több mint harminc éve rendszeresen vérét adja embertársaiért.