Kövessen minket

Közösségi médiára vonatkozó irányelveink

A Tevával kapcsolatos információk megosztására vállalati közösségi média fiókokat használunk világszerte, illetve azokban az országokban, ahol tevékenységet folytatunk. Ezeket a fiókokat a Teva nevében a vállalati kommunikációs csapat kezeli.

A közösségi média fiókok elsősorban hírek, események, társadalmi és egyéb vonatkozású témák, valamint munkavállalókkal, betegekkel és gondozókkal  kapcsolatos történetek megosztására szolgálnak. Örömmel lépünk kapcsolatba Önnel közösségi csatornáinkon,  ahol szeretük hasznos és izgalmas párbeszédet folytatni.

Ugyanakkor ezek a közösségi csatornák nem fórumai a termékek, kezelések, kereskedelmi feltételek megvitatásának vagy a nemkívánatos események és mellékhatások bejelentésének.

Ha konkrét kérdése van termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, látogasson el a Kapcsolat oldalra.

Ha egy termékünkkel kapcsolatos nemkívánatos eseményt vagy mellékhatást kíván bejelenteni, kérjük, azt a Safety.Hungary@teva.hu e-mail-címre küldje el. Tekintse meg Farmakovigilancia Adatvédelmi Szabályzatunkat, hogy megtudja, miként gondoskodik a Teva a betegek biztonságáról és adatvédelméről. Életveszély esetén, azonnal forduljon orvosához vagy a helyi sürgősségi betegellátáshoz.

Irányelvek


Megkereséseit örömmel fogadjuk, kérdéseire megpróbálunk időben válaszolni. A közösségi csatornák korlátai és a gyógyszeripar szabályozott jellege miatt a válaszaink tömörek lehetnek. Amennyiben lehetőségünk van rá, megpróbálunk Önnek további releváns információval és támogatással szolgálni.

A Teva globális közösségi fiókjait munkatársaink rendszeresen nyomon követik és munkaidőben frissítik. Sürgős kérdés vagy probléma esetén, kérjük, forduljon a Teva helyi ügyfélszolgálatához, vagy írja meg kérdését a weboldalunkon keresztül.

A közösségi csatornák alkalomadtán nem elérhetők, a Teva nem vállal felelősséget a csatorna leállása miatt a szolgáltatás esetleges hiányáért.

Amikor a közösségi csatornákon keresztül kapcsolatba lép velünk, arra ösztönözzük, hogy legyen tiszteletteljes és udvarias,  és kerülje a hamis, személyes vagy bizalmas tartalmak megosztását. Nem válaszolunk trágár, becsmérlő vagy rágalmazó bejegyzésekre, illetve a Tevával nem összefüggő témákra.

Jogi nyilatkozatok


Nem oszthatunk meg saját termékeinkkel vagy kezeléseinkkel kapcsolatos konkrét információkat a közösségi médiában. A készítményeinkkel kapcsolatos információkért, kérjük, látogasson el a Termékeink oldalra,  vagy küldje el nekünk kérdését a weboldalon keresztül.

A közösségi csatornákon nem kommentálhatunk, illetve nem válaszolhatunk jogi, pénzügyi, törzskönyvezési és védett információkra vonatkozó bejegyzésekre, kérdésekre.

Bejegyzéseinkben és üzeneteinkben  hivatkozhatunk független harmadik felek weboldalaira. A Tevának nem áll módjában ellenőrizni a harmadik felek weboldalainak tartalmát, azokat cégünk nem támogatja és tartalmukért felelősséget nem vállal.

A Teva nem támogatja és nem vállal felelősséget a Teva közösségi fiókjai által követett egyéb közösségi fiókok tartalmáért.

Megosztás