Művelet folyamatban.
Magyar gyógyszergyártás világszínvonalon
Nagykereskedelem és logisztika

Nagykereskedelem és logisztika 

 

A Teva Gyógyszergyár Zrt. gyógyszer-nagykereskedelmi központja Gödöllőn, a mai magyar gyógyszer-nagykereskedelem egyik legkorszerűbb létesítményében működik.

A beteg fekszik, a gyógyszer jön

 

(Kórház üzletág)

 

Munkatársaink több mint 130 kórházi, illetve az intézményekben működő, a betegek számára is nyitott patika teljes körű gyógyszerellátását végzik. Tevékenységük nyomán állnak a gyógyítók rendelkezésére a fekvőbeteg intézmények munkájához elengedhetetlen saját fejlesztésű és előállítású tabletták, vérkészítmények, injekciók, infúziók és a műtétekhez használatos szerek éppúgy, mint azok a más gyógyszervállalatok által gyártott készítmények, melyeket nagykereskedőként szállítunk a felhasználás helyére. Mivel óriási – talán a legszélesebb – gyógyszerpalettával rendelkezünk, ezért a tavalyi év kórházi struktúra váltásából adódó intézményi átrendeződést rugalmasan követni tudtuk, folyamatosan igazodva a tudomány fejlődése nyomán állandóan változó gyógyszerezési szakmai protokollok előírásaihoz is. Bár egy általános kórházi gyógyszer-alaplistát tételezve már most is csaknem valamennyi területen kínálunk hatékony és megfizethető készítményt, számos nagy kórházzal és egyetemi klinikával van kutatási együttműködésünk, mivel a kórházi felhasználású gyógyszerek területén is fontosnak tartjuk a folyamatos fejlesztést.

 

 

Rendelési lehetőség

 

(Vevőszolgálati üzletág)

 

A vevőszolgálati és reklamációs csoportok feladata, hogy könnyen és gyorsan elérhető segítséget nyújtsanak a gyógyszerészek és partnereink mindennapi eredményes munkavégzéshez a Teva által gyártott és/vagy forgalmazott készítményekkel, kérdéseikkel és kéréseikkel kapcsolatban. Külön büszkeségünk a Teva fejlesztésében évek óta sikerrel működő www.webpatikus.hu, amely amellett, hogy az első online rendelési forma a gyógyszerforgalmazás területén, több kiemelt szolgáltatást is nyújt a patikákat üzemeltető gyógyszerészeknek, a ma már elengedhetetlen, naponta többször frissülő egészségügyi hírszolgáltatáson túl.

 

 

 

Teva-készítmények a Teva Patikából

 

(Teva Gyógyszergyár Zrt. - Patika üzletág)

 

 

tevapatika_100A Teva, sajátos helyzetéből adódóan - egyszerre gyártó és egyben nagykereskedő vállalat - az idén átalakította a patika üzletága tevékenységét. A Teva által gyártott termékeket, az azokhoz kapcsolódó kiemelt akciókat, kedvezményeket és információkat a Teva Gyógyszergyár Zrt. Patika Üzletága ismerteti meg a gyógyszerészekkel, míg a cég eddigi nagykereskedelmi divíziójának, a fent ismertetett Humantrade-nek Patika Üzletága a többi gyártó készítményeivel is áll a patikák rendelkezésére.

 

 

 

Az átszervezéshez kapcsolódóan elindult a Teva Gyógyszergyár Zrt. Patika Üzletágának akciós megrendelő oldala, a www.tevapatika.hu, amelyen könnyebben és fennakadások nélkül rendelhet a patikus a Teva vényköteles és recept nélkül kapható, akciós termékeiből. Az oldalra beregisztrált, Teva Patika kóddal rendelkező gyógyszerészek minden nagykereskedőtől rendelhetnek a jól áttekinthető, könnyen kezelhető új webes felületen. További információ: +36 30 493 0426 (infovonal). Kérdéseiket, megjegyzéseiket az info@tevapatika.hu e-mail címen várják a honlap készítői.