Művelet folyamatban.
Magyar gyógyszergyártás világszínvonalon

Kiválasztási folyamatunk

A TEVA Gyógyszergyár Zrt. legnagyobb értéke a vállalatnál dolgozó munkatársai, az általuk felhalmozott tapasztalat és tudás valamint a dolgozók elhivatottsága. Éppen azért, hogy a vállalat humán tőkéje hosszútávon is biztosított legyen, nagy hangsúlyt fektetünk új munkatársaink kiválasztására. Vállalatunk a különféle toborzási csatornák igénybevétele után a beérkezett pályázatokat többkörös szűrési rendszeren keresztül értékeli.

Pályázás

Pályázni meghirdetett pozíciókra, illetve konkrét állás megjelölése nélkül is van lehetőség. A pályázati anyagot – szakmai önéletrajzot (lehetőség szerint fényképeset), motivációs levelet és végzettséget igazoló bizonyítványok másolatait – a karrieroldalunkon keresztül lehet eljuttatni hozzánk:

Karrieroldalunk elérhetősége: http://job.teva.hu

Felsőfokú képzettséget igénylő munkakörök esetében a pályázati anyaghoz kérjük csatolni angol nyelven is a szakmai önéletrajzot és a motivációs levelet. Ezekben a munkakörökben sok esetben nemzetközi környezetben folyik a munka, így elvárás a legalább középfokú angol nyelvtudás.

Toborzás

Új munkatársak toborzásához minden esetben a http://job.teva.hu oldalra regisztrált jelentkezők szakmai önéletrajzát és motivációs levelét nézzük át. Így érdemes minél hamarabb itt regisztrálni!

Kiválasztás

Többlépcsős kiválasztási rendszerünkben a jelentkezőket mind személyiségbeli tulajdonságaik, mind szakmai kompetenciáik alapján vizsgáljuk. A kompetenciák vizsgálatára a személyes interjún túl további eszközök is rendelkezésre állnak, úgymint on-line viselkedés-alapú teszt, Assessment Center (AC) vagy akár hosszúnap.

 

A kiválasztás szakaszai

Önéletrajz előszűrés

Az első lépcső a beérkező pályázati anyagokban található információk összevetése a hirdetésben megfogalmazott elvárásokkal.

Telefonos előszűrés

Amennyiben a pályázat pozitív elbírálás alá esik, telefonon felvesszük a kapcsolatot a jelölttel. A pár perces beszélgetés során a pályázati anyaggal, illetve az abban található információkkal kapcsolatosan teszünk fel néhány kérdést, illetve a meghirdetett lehetőségről osztunk meg bővebben információt. A sikeresen pályázók a továbbiakban az alábbi személyes találkozókra számíthatnak.

On-line viselkedésalapú teszt

A pályázónak e-mailben küldünk meghívót, melyben megkérjük, hogy töltse ki a levélben található linken elérhető tesztet. A teszt több, feleletválasztós kérdést tartalmaz, amelyekre adott válaszból kiderül, hogy a pályázó milyen munkavégzéssel kapcsolatos viselkedésformákat részesít előnyben.

Szakmai interjú

Szakmai interjúra általában az előszűrést követően kerül sor, illetve pozíciótól függően ezt megelőzheti az AC. Az interjú általában egy órás interaktív beszélgetés, mely során mind a jelöltnek alkalma nyílik a vállalat, illetve a pozíció megismerésére, mind pedig a vállalat szakembereinek a jelölt szaktudásának feltérképezésére. Az interjún a vállalat részéről a humánerőforrás, illetve a szakmai terület képviselői és a közvetlen vezető vesznek részt.

AC (Assessment Center – Értékelő Központ)

Pozíciótól függően a szakmai interjú előtt vagy után a jelentkezőket ezzel az összetett eljárással igyekszünk megismerni. Fő célja a pályázó személyiségbeli tulajdonságainak feltérképezése a meghirdetett munkakörben elvárt kompetenciákra vonatkozóan. Az egész napos elfoglaltságot jelentő AC-t pszichológus segítségével folytatjuk le, ahol különböző két-, és több személyes szituációs helyzetekben való szereplésre kérjük a résztvevőket.

További kiválasztási szempontok

A kiválasztás során figyelembe vesszük, hogy a pályázónak volt-e korábban kapcsolata vállalatunkkal. Kiválasztás során előnyt jelenthet, ha valaki a Tevánál volt szakmai gyakorlaton, vagy vállalatunknál írta a szakdolgozatát, illetve ide sorolható az ösztöndíj programban és a kooperatív képzésben való részvétel is.

Visszajelzés

A kiválasztási folyamatban született döntésekről a pályázók – kedvezőtlen döntés esetében is – visszajelzést kapnak.