Művelet folyamatban.
Magyar gyógyszergyártás világszínvonalon

Juttatási rendszerünk

Változatos juttatások munkatársainknak


Cafetéria rendszer
A Cafetéria rendszer a béren kívüli juttatások egyik típusa. Minden munkatársunk rendelkezésére áll egy éves keretösszeg, melyet az alábbi szolgáltatásokra/utalványokra vehet igénybe:

  • Sport és kulturális jegyek/bérletek
  • Étkezési támogatás: Erzsébet utalvány, munkahelyi melegétkezés
  • Iskolakezdés-támogatási utalvány
  • Egészségpénztári befizetés
  • Helyi tömegközlekedési bérlet
  • SZÉP kártya
  • Sodexo ajándék utalvány
  • Sodexo internet utalvány

 

„Mozgóbér”
Éves premizálási rendszer, melynek mértéke függ a vállalat pénzügyi eredményétől, azon belül az adott szervezeti egység eredményességétől, majd pedig az egyéni teljesítménytől. Munkatársunk egyéni teljesítménye az éves teljesítmény-értékeléskor kerül megállapításra.

 

Önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulás
A vállalat támogatja, hogy munkatársai az aktív éveik alatt jövedelmükből biztonságos és hatékony módon előtakarékoskodjanak nyugdíjas éveikre. Ennek érdekében a TEVA éveken, évtizedeken át rendszeres befizetéseket vállal a pénztár felé, amellett hogy ösztönzi munkatársai befizetését is. Az állami nyugdíjjal ellentétben a kifizetések fedezetéül a tag egyéni számlájára befizetett összegek és azok kamatai szolgálnak, tehát a tagok saját maguk gondoskodnak nyugdíjukról. A pénztár intézménye azt teszi lehetővé, hogy ezt a nyugdíj célú vagyonfelhalmozást a tag a jog által védve, szervezetten és gazdaságosan vigye véghez.

 

Kamatmentes lakáskölcsön
A vállalat munkatársai kamatmentes lakáskölcsönt igényelhetnek első – új vagy használt – lakás vásárlására, építésére, valamint a már meglévő ingatlan minőségi cseréjére, bővítésére és korszerűsítésére.

 

Fizetés előleg
Azoknak a kollégáinknak, akik átmeneti likviditási gondokkal küzdenek, lehetőséget biztosítunk fizetési előleg felvételére. A „kamatmentes hitelt" maximum 6 hónap alatt kell visszafizetni.

 

Szociális segély
Indokolt esetben (gyermekszületés, hosszas betegség, temetés, stb.) lehetőséget biztosítunk vissza nem térítendő segély felvételére, amely átsegítheti munkatársunkat a nem mindennapi élethelyzeteken.

 

Munkába járás utazási költségének támogatása
A vállalat támogatja munkatársai napi munkába járását, ha kollégánk a munkavégzés helyétől eltérő közigazgatási egységben él. A támogatást igénybe vehetik a tömegközlekedéssel, és a saját gépjárművel járó kollégák is, illetve mind a Debreceni, mind a Gödöllői Telephelyünkön több településről céges buszjáratokkal segítjük munkatársaink munkába járását.

 

Munkaszemüveg
A vállalat a képernyő előtti munkát végző munkatársai számára rendszeresen ingyenes szemészeti szűrést biztosít, s amennyiben a munkaszemüveg elkészítése szükségessé válik, meghatározott összeggel támogatja azt.

 

Védőruha
Munkakörtől függően, a törvényi előírások és a belső Munkavédelmi Szabályzatunk a figyelembevételével biztosítunk védőruházatot.

 

 

Munkatársainknak szóló ingyenes szolgáltatások

 

Egészségügyi ellátás
Telephelyeinken található üzemorvosi rendelőinkben minden munkatársunk számára széleskörű orvosi ellátást biztosítunk. A szolgáltatások között a következők kapnak helyet: foglalkozás egészségügyi szolgáltatás, háziorvosi ellátás, bőrgyógyászat, fogászat, nőgyógyászat, belgyógyászat.

 

Műszaki Könyvtár
Külföldi és magyar nyelvű szakmai folyóiratok, szakkönyvek kölcsönzésére nyílik lehetőség a Debreceni Telephelyünk található Műszaki Könyvtárunkban. A könyvtár tevékenységei között szerepel továbbá szakcikkek, szabadalmak, szabványok beszerzése, valamint témakutatás és témafigyelés.

 

Jogsegély szolgálat
Magán jellegű jogi tanácsért munkatársaink ingyenesen fordulhatnak a vállalatunknál működő független jogászhoz.

 

Rendezvények
Az év során számos céges rendezvényt szervezünk munkatársainknak, legyen szó akár az év végi karácsonyi ünnepségekről, sportnapokról, családi napról és gyerekprogramokról.

 

 

Belső kedvezményes szolgáltatások

 

Kulturális és sportolási lehetőségek
Vállalatunk támogatja a munkatársak kulturális, sportolási és rekreációs kezdeményezéseit. Telephelyein közelében, illetve a városban található lehetőségek függvényében lehetőséget biztosítunk teniszpálya, kondi terem használatra, kedvezményes uszodabérlet vásárlásra, illetve sportegyesületekben való részvételre. Minden nyáron az ország más-más pontján szervezünk „természetjáró tábort", így több hónapon keresztül szebbnél szebb környezetben adódik lehetőség kedvezményes vállalati táborozásra.

Alapítványi könyvtár
Speciális juttatásként Debreceni Telephelyünkön szórakoztató irodalmi kiadványok, és DVD kölcsönzésre is lehetőség nyílik.