Művelet folyamatban.
Magyar gyógyszergyártás világszínvonalon
Speciális termék - speciális felelősség

Speciális termék - speciális felelősség

A minőség a gyógyszeripar kulcskérdése, mely vállalatunk működését is alapvetően meghatározza. Annak érdekében, hogy a termékeinket választó betegeknek kizárólag kiváló minőségű, biztonságos és nem utolsó sorban hatásos készítményeket kínáljunk, szigorú előírásokon alapuló minőségellenőrzési és -biztosítási rendszert működtetünk. A vállalatunknál folyó munka minden egyes lépését előre meghatározott szabályok szerint végezzük, melyek megfelelőségét - a hazai és nemzetközi hatóságok mellett - cégünk is folyamatosan ellenőrzi.

Mindemellett az Országos Gyógyszerészeti Intézet is egy rendkívül részletes és szigorú - a termelésre, a berendezésekre, a dolgozók képzésére, az ellenőrzésre, a folyamatokra, és a technológiákra kiterjedő - szabályrendszert ír elő a gyógyszeripar szereplőinek, amelyet GMP (Good Manufacturing Practice - Helyes Gyógyszergyártási Gyakorlat) címmel bocsát közre, melyben foglaltakat inspekciók útján folyamatosan ellenőrzi is. Termelési tevékenységünket az említett GMP szabályozáson túl egyéb hatósági szabályozások, irányelvek valamint a gyártási és forgalomba hozatali engedélyekben rögzítetteknek megfelelően végezzük.


A számtalan laborvizsgálat (kémiai, fizikai, mikrobiológiai), a termelés során beépített ellenőrzési pontok, a gyártási körülmények ellenőrzése, a munkatársak folyamatos képzése, a legmodernebb technológiák alkalmazása együttesen garantálják, hogy kizárólag kiváló minőségű TEVA készítmények kerüljenek a patikákba.