Művelet folyamatban.
Magyar gyógyszergyártás világszínvonalon
Kutatás - fejlesztés

Kutatás - fejlesztés

A kutatás, az innováció minden vállalat életében jelentős tényező. Ez lehet a hosszú távú sikeresség motorja, ezáltal halad előre a tudomány, és ezáltal válik lehetővé a hatásosabb, biztonságosabb gyógyszerek gyártása is. A Teva Gyógyszergyár Zrt. Kutatási Igazgatóságának tevékenysége tudományos együttműködések széleskörű hálózatának keretében mind az originális (innovatív), mind a generikus termékek kutatásának és fejlesztésének teljes körét lefedi.

Generikus kutatás-fejlesztés

 

A felírt receptek számát tekintve a TEVA a világ vezető generikus gyógyszergyártója, s e pozíció megtartásának érdekében generikus K+F tevékenységére is kiemelt hangsúlyt fektet. A vállalatcsoporton belül e terület fejlődik talán a legdinamikusabban, mely záloga a piaci elsőség megtartásának.

 

A TEVA csoport stratégiája, hogy világszerte kutatás-fejlesztési bázisokat alakítson ki, melyek közül egy, Magyarországon közelebbről, Debrecenben található meg. 2009 nyarán, a cívisvárosban adták át azt a Generikus K+F Központot, mellyel a telephely a vállalatcsoport európai piacra fejlesztő egységei között a vezető helyre került.

 

A generikumokról itt olvashat bővebben!