Művelet folyamatban.
Magyar gyógyszergyártás világszínvonalon
Szív és érrendszeri megelőzés

Szív és érrendszeri megelőzés

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

OMEGUARD: Recept nélkül – orvosi ajánlattalSzedése infarktuson, trombózison, koszorúér-betegségen átesett betegeknél nagyon javasolt.

 


omeguard_138Az érelmeszesedés megelőzését halolaj készítményekkel számos jól alátámasztott laboratóriumi és klinikai vizsgálat igazolja szerte a világon. Két fő komponensük, az EPA és a DHA egymásba átalakulni képes vegyületek, melyek csökkentik a vérlemezkék összetapadási hajlamát, meghosszabbítják a véralvadási időt, elősegítik az érfal tágulását, és így csökkentik a magas vérnyomást, valamint a vér triglicerid szintjét.E tényezők együttesen jelentik a védelmet a szívinfarktus és a trombózis veszélyével szemben. A többszörösen telítetlen zsírsavak közül a növényi eredetű omega-6 zsírsavakat a főzéshez használt olajokkal és margarinokkal sokan már megfelelő mennyiségben fogyasztják. Ugyanilyen fontos azonban ezek egyensúlya az omega-3 zsírsavakkal. A készítmény különösen ajánlott a túlsúlyosak, magas vérnyomás betegségben szenvedők, illetve fogamzásgátlót vagy más olyan gyógyszert szedők esetében, amely trombózis kialakulására hajlamosít. A legutóbbi vizsgálatok szerint a magyar nők EPA és DHA ellátottsága elégtelen.Az Omeguard Forte kapszula a nemzetközi porondon már bizonyított, megbízható és elismert készítmény. Igen magas koncentrációban tartalmazza a telítetlen omega-3 zsírsavakat: napi két kapszula bevételével biztosítja az orvosilag ajánlott optimális omega-3 zsírsavszintet. Az Omeguard Forte omega-9 zsírsavakat és E-vitamint is tartalmaz, ugyanakkor mentes a kevésbé megbízható készítményekben esetleg előforduló mérgező nehézfémektől. Szedése infarktuson, trombózison, koszorúér-betegségen átesett betegeknél nagyon javasolt.BetegtájékoztatóHALOLAJ kapszula: Nem kell horgász-szerencse

 

A kapszula rendszeres használata lassíthatja az erek elmeszesedését, ezáltal fontos tényező lehet a trombózis és a szívinfarktus megelőzésében.

     

halolaj_100A Halolaj kapszula rendszeres használata lassíthatja az időskor, vagy emelkedett vérzsírszint ill. cukorbetegség okozta érelmeszesedés folyamatát, és csökkentheti a vér kóros alvadékonyságát, ezáltal fontos tényező lehet a trombózis és a szívinfarktus megelőzésében. A kapszulában biológiailag értékes tengeri halolaj (Pisci oleum) koncentrátum található, melynek hatóanyagai többszörösen telítetlen hosszú szénláncú zsírsavak. A készítmény alkalmazható az erek korai elmeszesedésének megelőzésében éppúgy, mint trombózis után, a normál véralvadási folyamat helyreállítására, szívinfarktus után az újabb infarktus megelőzésére, valamint kórosan emelkedett lipidszinttel járó betegségek kiegészítő kezelésére.Betegtájékoztató


Online gyógyszerrendelés:www.gyogybolt.hu

 

Az oldal tájékoztató jellegű információkat tartalmaz, amelyek önmagukban nem alkalmasak diagnózis felállítására. A tünetek észlelésekor forduljon orvoshoz.