Művelet folyamatban.
Magyar gyógyszergyártás világszínvonalon
Egyéb

Egyéb

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Új: nagy érzékenységű terhességi teszt a Tevától

In-vitro diagnosztikum saját használatra, az emberi vizeletben lévő hCG kimutatására. Egyszerű, gyors, megbízható.

 

 

 

Terhes vagy nem terhes? Ezt a kérdést válaszolja meg már 10 nappal a lehetséges fogantatás után a BioNexiaŽ Comfort plus terhességi teszt, alig két perc alatt. A kizárólagos forgalmazó, a Teva Gyógyszergyár Zrt. jóvoltából novembertől már egyre több patikában elérhető a göttingeni Dima diagnosztikai gyár legendás német precizitással, azaz 99 %-os megbízhatósággal eredményt adó terhességi tesztje, melynek külön erénye a higiénikus működés: nem kell vizeletet gyűjteni, előkezelni vagy megőrizni: az eszközt a vizeletsugárba tartva már néhány másodperc után elindul a reakció, majd 2-5 perc után leolvasható az eredmény.

 

A nagy érzékenységű, 99 %-os spefitású, árában mégis középkategóriás teszt a fogantatás utáni 10. naptól, tehát már a menses elmaradása előtt 4-6 nappal megbízható eredményt ad, lerövidítve a bizonytalanságban töltött időt!

 

Általában a gyógyszerek bevétele nem befolyásolja a teszteredményt, kivételek csupán azok a gyógyszerek, amelyek hCG-t tartalmaznak.Forrás: teva.hu

Az oldal tájékoztató jellegű információkat tartalmaz, amelyek önmagukban nem alkalmasak diagnózis felállítására. A tünetek észlelésekor forduljon orvoshoz.