Művelet folyamatban.
Magyar gyógyszergyártás világszínvonalon
Allergia és légzőszervi panaszok

Allergia és légzőszervi panaszok

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

CETRIN AKUT: Már vény nélküli hatóanyaggalA korábban csak vényre kapható hatóanyagnak, a Cetirizin-dihidrokloridnak köszönhetően fokozott hatással és gyorsan enyhíti a pollenek, házipor, állati szőrök, gyógyszerek, fémek, ételek, és más allergizáló anyagok okozta kellemetlen tüneteket.cetrin_akut1_109Testünk immunrendszere állandóan „betolakodók" után kutat. Figyelemre méltó képessége, hogy különbséget tesz „saját" és „nem-saját" anyagok : fehérjék, részecskék, sejtek között, s az utóbbiaktól elvileg fáradhatatlanul igyekszik megvédeni minket. Számos olyan anyag van, amelyeket az immunrendszer ugyan idegenként érzékel, de mégis eltűr. Ezek közé tartoznak egészségesekben a táplálék fehérjék vagy a bélbaktériumok. Immunrendszerünk tehát nagyon specifikus és célorientált, céltudatos. Allergén bármilyen (leggyakrabban megevett vagy belélegzett) egyszerű vagy összetett kémiai, biológiai anyag lehet, amit az immunrendszer felismer, és ami allergiás reakciót vált ki.

 A cetirizin hatóanyagú tabletta és csepp szedésének előnye, hogy minden érintett szerv tüneteitcetrin_akut2_100 enyhítheti: a szénanátha és más allergiás betegségek (pl. macskaszőr vagy házipor-atka allergia) tüneti kezelésére éppúgy használatos, mint az allergiás bőrelváltozások (pl. bőrkiütés, viszketés, csalánkiütés) enyhítésére.Részletek az allergiáról, a pollenekről és a védekezésről: www.cetrinakut.hu


Cetrin Akut cseppek - Betegtájékoztató


Cetrin Akut Tabletta - Betegtájékoztató

 OPTICROM szemcsepp: Lehet könny nélkül sírni...

 Az Opticrom szemcseppet szénanátha, atka és egyéb idegen test pl. állati szőrzet okozta allergiásan kivörösödött, vizenyős és duzzadt szem kezelésére alkalmazzák.

 


opticrom_100A szem allergiás állapota olyan esetekben alakul ki, amikor allergének érintkeznek az erre érzékeny szemmel. Ilyenkor a szem külső rétegeinek különleges sejtjei olyan vegyületeket választanak ki, amelyek a szemet vörössé, vizenyőssé és duzzadttá teszik. Az Opticrom szemcsepp olyan sejt stabilizáló szer, amely meggátolja az azonnali túlérzékenységi tüneteket okozó kémiai mediátorok felszabadulását, így alapvető hatást gyakorolhat az allergiás reakció kifejlődésére. A megelőzést célzó alkalmazás esetén a késői fázisú reakciót is hasonlóképpen gátolja.Betegtájékoztató

 

Az oldal tájékoztató jellegű információkat tartalmaz, amelyek önmagukban nem alkalmasak diagnózis felállítására. A tünetek észlelésekor forduljon orvoshoz.