Művelet folyamatban.
Magyar gyógyszergyártás világszínvonalon
A változókor tüneteire

A változókor tüneteire

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

CIMICIN: A természetes esély, ha eljött a változás kora

 

Hormonmentes, gyógynövénykivonatot tartalmazó természetes készítmény a klimax tüneteire.

 

A menopauza természetes esemény, amely minden nő életében bekövetkezik, életkori időpontja egyénenként változik, legáltalánosabban 45-55 éves korban kezdődik. Ez az időszak sokszor életminőségbeli változást jelent a hölgyek számára. A tünetek gyakran megelőzhetik az utolsó vérzést, és azt követően évekig is eltarthatnak.

 

 

Jelenleg csaknem kétmillió változókorú nő él hazánkban. A természettel összhangban is lehet csökkenteni a klimax által okozott zavaró tüneteket, mert a természet szinte minden életszakaszhoz biztosítja a harmonikus átmenetnek megfelelő gyógynövényt.


A változó kor női bajainak növénye a Cimicifuga racemosa, azaz poloskavész, más néven asszonygyökér. A Cimicin filmtabletta ennek a gyógynövénynek 6,5 mg száraz kivonatát tartalmazza, mely a menopauza által okozott, változás kori tünetek enyhítésére alkalmazható, így javasolt minden hölgynek, aki a klimax neurovegetatív és pszichikai tüneteitől szenved (hőhullám, álmatlanság, ingerlékenység, kimerültség, bőrszárazság, felfúvódás, fáradság, ízületi fájdalmak, stb.).

 

Betegtájékoztató

Az oldal tájékoztató jellegű információkat tartalmaz, amelyek önmagukban nem alkalmasak diagnózis felállítására. A tünetek észlelésekor forduljon orvoshoz.