Teva Sport és Egészség Nap

Sport, egészség és biztonság egy helyen

DEBRECEN - A Teva ismét izgalmas programkínálattal várta munkatársait 2018. augusztus 30-án. Több száz lelkes kolléga talált kedvére való kikapcsolódást és próbálta ki magát különböző sportágakban, többek között futásban, sétában, fociban, aerobic edzésben, asztaliteniszben és bowling-ban az idén már hetedik alkalommal megrendezésre került Teva Sport és Egészségnapon.

Az immáron hagyománnyá vált rendezvény, ahol az egészség megőrzése és az aktív időtöltés kerül a középpontba, rendkívül fontos és közkedvelt a gyár és a dolgozók életében. A sportos kollégáknak több helyszínen, változatosprogramok adtak lehetőséget a kikapcsolódásra, a bringával közlekedő munkatársaknak külön versenyt hirdettek, a MEGELŐZÉS ÉVE jegyében pedig a kihelyezett szűrőbusz számos egészségügyi vizsgálatára lehetett regisztrálni, segítve ezzel a kollégákat egészségesebb életmód kialakításában.

Munkatársaink nap, mint nap keményen dolgoznak azért, hogy világszínvonalú készítmények fejlesztésével, gyártásával emberek millióinak életét tegyék jobbá. Ilyenkor ők is előtérbe kerülnek, ez a nap róluk szól. Rendezvényünkkel mi is szeretnénk jobb napokat teremteni kollégáinknak, kifejezve, hogy törődünk a másikkal és odafigyelünk egymásra.

A Teva nagy hangsúlyt fektet munkatársai egészségének védelmére.  Kollégáinkra pedig nagyon büszkék vagyunk, hiszen nagyszerű eredményeikkel újra és újra bebizonyítják, hogy lehetetlen nem létezik.

Ha a jövő évi TEVA Sport és Egészségnapon Te is szívesen részt vennél, kérjük, látogass el Karrier oldalunkra és böngéssz változatos nyitott pozícióink között! Várjuk jelentkezésedet!

Magyarországon a Teva25 éve van jelen a hazai gyógyszerpiac egyik vezető vállalataként, mely Debrecen és környéke egyik legjelentősebb munkaadója. Küldetésünk, hogy számos betegség terápiájában alkalmazható, magas színvonalú gyógyszerhatóanyagokat és késztermékeket fejlesszünk ki és állítsunk elő, ezzel segítve a betegeket abban, hogy jobb és egészségesebb életet élhessenek. Világszerte 45 000 munkatársunk összehangolt munkájának köszönhetően mára a világ legnagyobb generikus gyógyszergyártójává váltunk. Termékportfoliónkban több mint 1800 molekula szerepel és 2017-ben globálisan 550-nél több terápiás megoldást kínáltunk. Vállalatunknak 33 országban van gyártó helye, és 18 országban kutatás-fejlesztési központja.Közülük Magyarország kiemelten fontos a globális gyártás és kutatás-fejlesztés szempontjából. A debreceni gyógyszer- és alapanyaggyártó üzem rendkívül jelentős szerepet játszik az európai piacon, évente közel 10 milliárd doboz terméket állít elő. A Teva magyarországi gyártóüzemei európai, amerikai és további piacokra is exportálnak, ezzel munkát adva több mint kétezer hazai munkavállalónak.