Művelet folyamatban.
Magyar gyógyszergyártás világszínvonalon
Nagykereskedelem és logisztika

Nagykereskedelem és logisztika

\"www.webpatikus.hu\"
Partnereink számára on-line számlainformáció, kintlévőséginformáció, rendelés:

www.webpatikus.hu

A Teva Gyógyszergyár Zrt. Humantrade divíziója a gyógyszer-nagykereskedelmi tevékenység központjában Gödöllőn, a mai magyar gyógyszer-nagykereskedelem legkorszerűbb létesítményében működik.

Teva Gyógyszergyár Zrt. Humantrade Nagykereskedelmi Divizió

 

Ötezer láda gyógyszer naponta

 

(TEVA Logisztikai Központ)

 

A Teva Gyógyszergyár Zrt. Humantrade divíziója a gyógyszer-nagykereskedelmi tevékenység központjában Gödöllőn, a mai magyar gyógyszernagykereskedelem legkorszerűbb létesítményében működik. A huszonegyedik századi csúcstechnológiát alkalmazó Teva Logisztikai Központ 2006 márciusa óta biztosítja a gyógyító munkában résztvevő partnereink lehető legszínvonalasabb kiszolgálását. A 9 ezer négyzetméter alapterületű raktárbázis, 11 ezer euroraklap-kapacitással rendelkezik, s egy 1200-féle termék komissiózására képes automata berendezés révén napi 4-5 ezer ládányi megrendelés teljesítésére alkalmas. A csaknem 100 százalékban gépesített működésnek és munkatársaink felkészültségének köszönhetően fővárosi megrendelőink még a rendelés napján, vidéki partnereink pedig már másnap átvehetik az igényelt gyógyszerkészleteket.

 

A beteg fekszik, a gyógyszer jön

 

(Kórház üzletág)

 

Munkatársaink több mint 130 kórházi, illetve az intézményekben működő, a betegek számára is nyitott patika teljes körű gyógyszerellátását végzik. Tevékenységük nyomán állnak a gyógyítók rendelkezésére a fekvőbeteg intézmények munkájához elengedhetetlen saját fejlesztésű és előállítású tabletták, vérkészítmények, injekciók, infúziók és a műtétekhez használatos szerek éppúgy, mint azok a más gyógyszervállalatok által gyártott készítmények, melyeket nagykereskedőként szállítunk a felhasználás helyére. Mivel óriási – talán a legszélesebb – gyógyszerpalettával rendelkezünk, ezért a tavalyi év kórházi struktúra váltásából adódó intézményi átrendeződést rugalmasan követni tudtuk, folyamatosan igazodva a tudomány fejlődése nyomán állandóan változó gyógyszerezési szakmai protokollok előírásaihoz is. Bár egy általános kórházi gyógyszer-alaplistát tételezve már most is csaknem valamennyi területen kínálunk hatékony és megfizethető készítményt, számos nagy kórházzal és egyetemi klinikával van kutatási együttműködésünk, mivel a kórházi felhasználású gyógyszerek területén is fontosnak tartjuk a folyamatos fejlesztést.

 

 

Non-stop rendelési lehetőség

 

(Vevőszolgálati üzletág)

 

A vevőszolgálati és reklamációs csoportok feladata, hogy könnyen és gyorsan elérhető segítséget nyújtsanak a gyógyszerészek és partnereink mindennapi eredményes munkavégzéshez a Teva által gyártott és/vagy forgalmazott készítményekkel, kérdéseikkel és kéréseikkel kapcsolatban. Külön büszkeségünk a Teva fejlesztésében évek óta sikerrel működő www.webpatikus.hu, amely amellett, hogy az első online rendelési forma a gyógyszerforgalmazás területén, több kiemelt szolgáltatást is nyújt a patikákat üzemeltető gyógyszerészeknek, a ma már elengedhetetlen, naponta többször frissülő egészségügyi hírszolgáltatáson túl.

 

 

dr. hu és a segítő eszközök

 

(Gyógyászati Segédeszköz üzletág)

 

A gyógyászati segédeszközök a gyógyító eljárás során és a rehabilitációs szakaszban is fontos szerepet játszanak, hiszen nagymértékben hozzájárulnak a betegek életminőségének javításához. Jóllehet Gyógyászati Segédeszköz üzletágunk csak 2001 óta működik, mégis ma már az egyik legnagyobb nagykereskedőként tartanak számon bennünket, hiszen több mint 7000 terméket forgalmazunk, és több mint 350, gyógyászati segédeszközöket árusító szaküzletet és 1800 patikát tisztelhetünk partnereink között. Kiváló logisztikánknak köszönhetően a telefonon vagy interneten keresztül rendelt termékek már másnap a megrendelők rendelkezésére állnak. Üzletágunk 2004-ben /saját termékcsaláddal/ is jelentkezett, melyet dr.hu néven ismerhettek meg partnereink. Termékeinket, mint például a dr.hu  vérnyomás és vércukorszintmérő a legmodernebb gyógyászati segédeszközökként tartják számon a piacon. Az általunk forgalmazott gyógyászati segédeszközökről és a dr.hu termékekről a www.gyogybolt.hu honlapon tudhatnak meg részleteket.

 

 

Teva-készítmények a Teva Patikából

 

(Teva Gyógyszergyár Zrt. - Patika üzletág)

 

 

tevapatika_100A Teva, sajátos helyzetéből adódóan - egyszerre gyártó és egyben nagykereskedő vállalat - az idén átalakította a patika üzletága tevékenységét. A Teva által gyártott termékeket, az azokhoz kapcsolódó kiemelt akciókat, kedvezményeket és információkat a Teva Gyógyszergyár Zrt. Patika Üzletága ismerteti meg a gyógyszerészekkel, míg a cég eddigi nagykereskedelmi divíziójának, a fent ismertetett Humantrade-nek Patika Üzletága a többi gyártó készítményeivel is áll a patikák rendelkezésére.

 

 

 

Az átszervezéshez kapcsolódóan elindult a Teva Gyógyszergyár Zrt. Patika Üzletágának akciós megrendelő oldala, a www.tevapatika.hu, amelyen könnyebben és fennakadások nélkül rendelhet a patikus a Teva vényköteles és recept nélkül kapható, akciós termékeiből. Az oldalra beregisztrált, Teva Patika kóddal rendelkező gyógyszerészek minden nagykereskedőtől rendelhetnek a jól áttekinthető, könnyen kezelhető új webes felületen. További információ: 06 80 100 800 (infovonal). Kérdéseiket, megjegyzéseiket az info@tevapatika.hu e-mail címen várják a honlap készítői.