Művelet folyamatban.
Magyar gyógyszergyártás világszínvonalon

TEVA Ösztöndíj Program MSc-s vegyész / vegyészmérnök / biomérnök / biotechnológus / molekuláris biológus hallgatók számára

 

TEVA Ösztöndíj Program MSc-s vegyész / vegyészmérnök / biomérnök / biotechnológus / molekuláris biológus hallgatók számára

 

A két éves program célja a résztvevő hallgatók tanulmányainak anyagi és szakmai támogatása. Az ösztöndíj programra felvételt nyert hallgatók betekintést nyernek a vállalat működésébe, részletes ismereteket szereznek választott szakterületük gyakorlati oldaláról és megismerik a vállalat által nyújtott lehetőségeket.

 

A programra az MSc képzésre való felvételt követően lehet jelentkezni. A program az MSc I. és II. évét öleli fel. Ezen időszak alatt a TEVA - tanulmányi eredménytől függő - havi ösztöndíjban részesíti a programban résztvevőket. A program ideje alatt nyújtott anyagi és szakmai támogatás biztosításáról a hallgatókkal tanulmányi szerződést kötünk.

 

 

A jelentkezés feltétele

 

  • MSc képzésre való felvétel, illetve részvétel.

  • Legalább 3.51-es súlyozott tanulmányi átlag.

 

 

Előnyt jelent:

 

Jelentkezésnél előnyt jelent, ha korábban már volt kapcsolatod vállalatunkkal. Ezek a következők lehetnek:

  • szakmai gyakorlat,

  • szakdolgozat készítés (Gyógyszeripari Kihelyezett Tanszék),

  • Tevás témában írt projektmunka,

  • Tevás tantárgy felvétele, sikeres teljesítése.

 

 

Tanulmányi ösztöndíj

 

Az ösztöndíj mértéke az előző félévi tanulmányi eredmény függvénye, és a középfokú "C" típusú angol nyelvvizsga megléte további +0,2 tizedes átlag növekedésnek számít, a megszerzést követő félévtől kezdődően minden félévben.

 

 

TEVA Ösztöndíj program időrendi áttekintése

 

MSc I. évében

 

A résztvevő hallgatóknak előírt, hogy olyan diplomamunka témát válasszanak, mely illik a TEVA profiljába. Emellett előírt, ha az egyetemen van lehetőség Tevás tantárgy felvételére, akkor ezen kötelező a részvétel.

 

 

MSc II. évében

 

Ebben az időszakban a diplomamunka készítése kerül a középpontba, melynek megírásában – külső konzulensként - szakembereink nyújtanak segítséget. A választott témáért felelős munkatársunk - külső konzulensként - minden programban résztvevő hallgató rendelkezésére áll a dolgozat szakmai jellegű kérdéseit illetően.

A program a diplomamunka megvédésével, illetve az oklevél kézhezvételével zárul. Sikeres részvételt követően a TEVA lehetőségei szerint a legjobbak számára - a tanulmányi szerződésben rögzítettek alapján - hosszú távú munkalehetőséget kínál.

 

 

Angol

 

A TEVA által szervezett egyéb képzéseken, programokon való részvételen és a sikeres diplomaíráson túlmenően az ösztöndíjasokkal szemben általános elvárás a program ideje alatt megszerzett középfokú "C" típusú angol nyelvvizsga, melynek megléte tovább emeli az ösztöndíj összegét.

 

 

Hogyan lehet a programra jelentkezni?

 

Az alábbiakat juttasd el hozzánk:

  • szakmai önéletrajz,

  • motivációs levél, amelyben megfogalmazod a programba való jelentkezésed célját, szakmai érdeklődési területeidet,

  • index másolat és iskolalátogatási igazolás. (Ezeket az önéletrajz és a motivációs levél elküldése után, utólag is elküldheted)

 

Jelentkezésedet a http://job.teva.hu oldalon nyújthatod be.

 

Aktuális gyakorlati lehetőségeinkről és javasolt szakdolgozati témáinkról szintén honlapunkon, illetve a Gyógyszeripari Kihelyezett Tanszék kollégáitól kérhetsz bővebb információt.

 

Jelentkezési határidő:

 

Szakmai gyakorlatra - minden évben március 31-ig!

Az ösztöndíj programra - minden évben augusztus 31-ig!

 

 

További információkért az alábbi elérhetőségeken fordulj hozzánk bizalommal!

 

 

 

Debrecen és Sajóbábony - Fábián Péter és Asztalos Mária, toborzás-kiválasztási munkatársak

TEVA Gyógyszergyár Zrt. HR igazgatóság, 4042 Debrecen, Pallagi út 13.

E-mail: hr-debrecen@teva.hu

 

 

Gödöllő – Ráthonyi Vera, toborzás-kiválasztási munkatárs

TEVA Gyógyszergyár Zrt. HR igazgatóság , 2100 Gödöllő, Táncsics Mihály út 82.

E-mail: hr-godollo@teva.hu