Művelet folyamatban.
Magyar gyógyszergyártás világszínvonalon
A Teva több mint gyógyszer!

A Teva több mint gyógyszer!

A Teva Gyógyszergyár megalakulása óta - 18 éve - sikeresen lát el gyógyszer - kereskedelmi feladatokat és üzemelteti logisztikai és kutatás-fejlesztési központját.

 

A Teva a kezdetektől természetesnek tartja, hogy a hazai piacon új munkahelyeket teremt, és részt vállal a társadalmi problémák enyhítésében. A vállalat fontosnak tartja a hazai oktatással, kulturális élettel, sporttal valamint egészségvédelemmel kapcsolatos programok támogatását, ezzel példát mutatva a gazdasági élet többi szereplőjének.

Teva a tudományért

 

A Teva elsősorban olyan tudományos munkát végző alapítványokat támogat, - amelyek filozófiája, hitvallása hasonló a Teva cégcsoportéval. Továbbá olyan szakmai folyóiratok megjelentetésében is szerepet vállal, melyek az információ áramlás és a tapasztalatcserék megfelelő fórumaiként működnek, mind a gyógyszerész illetve orvostársadalom, mind pedig a lakosság körében.


 

A Teva küzd az egészség megőrzéséért és helyreállításáért is

 

A Teva hisz a lakossági szűrővizsgálatok nélkülözhetetlen szerepében, ezért is vesz részt olyan programokban, ahol az ország több helyszínén szakképzett apparátussal vérnyomásméréssel, koleszterin, - és vércukor szint ellenőrzéssel, prosztata csekkel, valamint életmód és fogápolási tanácsadással próbálja felhívni a lakosság figyelmét a felelős, egészségtudatos életmódra. Az egészséges élet és a prevenció propagálása kapcsán csatlakozott a Teva a 2010-ben indult Magyarország Átfogó Egészségügyi Szűrőprogramjához, mely reményeik szerint sok embert indít el egy tudatosabb, aktív élet útján


 

A Teva ott segít, ahol szükség van rá!

 

A cég a tevékenységével szorosan nem összefüggő, de társadalmi szempontból fontos és értékes feladatot ellátó szervezeteket is támogat. A szociális támogatásokkal foglalkozó alapítványokon keresztül a Teva a gyermekélelmezéshez, valamint a szegény sorsú gyermekek megsegítéséhez időről időre hozzájárul, nem csak pénzbeli, hanem tárgyi adomány formájában is.
 

A cég támogatja a Romaversitas Alapítványt a roma fiatalok felsőoktatási képzésének megvalósítása érdekében. Az alapítványon keresztül évente 50 diáknak biztosít havi ösztöndíjat.
 

A fizikai jóléten kívül a Teva hozzájárul a lakosság kulturális fejlődéséhez is

 

A Teva 2008-tól a Vígszínház fővédnöki szerepét látja el. A megállapodás értelmében a színháznak lehetősége nyílik olyan színdarabok bemutatására is, amelyek a művészi szempontokat erőteljesebben szolgálják ki, mint a gazdasági elvárásokat.
 

A Teva Gyógyszergyár Zrt. ösztöndíjprogramján keresztül a MASZK Országos Színészegyesület 15-20 fiatal, pályakezdő színészének munkába állását segíti.


 

Hajrá Magyar Sport!

 

Egy gyógyszervállalat felelőssége a társadalom egészségének a megóvása, valamint annak fejlesztése. A Teva a sporton keresztül tudja az aktív, teljes élet fontosságát hangsúlyozó üzenetét eljuttatni a lakosság szélesebb köreibe. A vállalat számára fontos, hogy kiváló eredményeket elért telephelyeihez kötődő csapatoknak biztosítson szponzoráción keresztül még stabilabb felkészülési lehetőségeket (Budapest, Debrecen, Gödöllő).
 

A vízilabda talán az egyik legsikeresebb magyar sportág, az ország legmeghatározóbb vízilabdacsapata: a TEVA - Vasas - UNIQA, amelynek működéséhez járul hozzá a cég egy több évre szóló együttműködési szerződés keretében. A Tevával való együttműködés kezdete óta, 2004-től a csapat négyszer nyerte meg a bajnoki címet, ez köszönhető a stabil anyagi háttérnek, mely a játékosoknak biztos, kiegyensúlyozott felkészülést tesz lehetővé.
 

A labdarúgás - bár sok problémával küzd az utóbbi években - még mindig a legnépszerűbb magyar sport. A Teva debreceni gyökerei miatt támogatja a profi bajnokságot toronymagasan vezető DVSC-TEVA focicsapatot, amely az ország egyik legjobb csapata, és akiknek 2009-ben lehetőségük nyílt, hogy - annyi kihagyott év után - a Bajnokok Ligájában képviseljék Magyarországot.
 

A női röplabda a leglátványosabb sportágak egyike. A TEVA-Gödöllői RC a Magyar Női Röplabda Kupában és Bajnokságban kitartóan küzd a dobogós helyezésekért, hogy további dicsőséget szerezzen a csapatot szponzoráló Tevának.